Ce răspuns a dat Florin Călinescu când a fost întrebat despre salariul Andreei Esca

04.07.2020, 12:15
Ce răspuns a dat Florin Călinescu când a fost întrebat despre salariul Andreei Esca
Ce răspuns a dat Florin Călinescu când a fost întrebat despre salariul Andreei Esca

De-a lungul anilor, s-au făcut numeroase speculații pe seama salariului pe care îl încasează Andreea Esca de la postul de televiziune Pro TV, acolo unde este prezentatoarea pincipalului jurnal de știri.

Florin Călinescu și Andi Moisescu au fost invitații lui Cătălin Măruță în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV. Cu această ocazie, Florin Călinescu a vorbit și despre salariul vedetei de televiziune Andreea Esca.

Întrebați care dintre ei are salariul mai mare, Andi Moisescu a răspuns, arătând spre colegul său care este jurat la „Românii au talent”: „Ce vorbești măi băiete?!”.

„Nu știi că sunt confidențiale? Habar nu am cât au Andi Moisescu sau Andra sau tu, mă jur”, a spus Florin Călinescu, potrivit revistei Unica.

Prezentatorul Cătălin Măruță l-a întrebat pe Florin Călinescu și despre salariul Andreei Esca, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV.

„Dar Esca știi cât are?”,a întrebat Cătălin Măruță.

„Mai puțin”, a venit răspunsul lui Florin Călinescu.

„Stai puțin să ne înțelegem: per zi de muncă, per minut”, a completat acesta.

Andi Moisescu a adăugat:

„Dar gândește-te că ea muncește în fiecare zi, noi muncim cât?”.

Andreea Esca, la Pro TV din anul 1995

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare de știri din România. Aceasta prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV din anul 1995. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită, de foarte mulți ani, cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Florin Călinescu are o carieră impresionantă

Florin Călinescu, în vâstă de 64 de ani, este cunoscut publicului larg ca actor și realizator de televiziune. A absolvit secția umanistă a Liceului C.D. Loga în 1975 și UNATC. A debutat în cinematografie în anul 1981 în serialul ”Lumini și umbre”. De-a lungul anilor, Florin Câlinescu  a apărut în numeroase filme și seriale de televiziune.

În anul 1996 ajunge la postul de televiziune PRO TV, unde realizează emisiunea ”Ora șapte, bună dimineața”, urmată de ”Chestiunea Zilei” între anii 1997 – 2001 și 2003. Din anul 2015, Florin Călinescu este jurat la emisiunea ”Românii au talent”.

A fost căsătorit cu actrița Anmary Călinescu, care a încetat din viață în anul 2005. Au avut împreună doi copii: Luca, care a murit în anul 2012, și Petru.

citește și...