Flick Domnul Rimă va deveni tată pentru prima dată. ”Un vis, un dor, o rugăciune”. De ce a ținut Denisa Filcea sarcina ascunsă

04.04.2022, 12:22

Flick va deveni tată pentru prima dată. Cei doi au făcut anunțul prin intermediul unui clip, publicat pe rețelele sociale. ”Un vis, un dor, o rugăciune”, a scris Flick, pe Instagram. Denisa Filcea a făcut primele declarații și a explicat de ce a ținut sarcina ascunsă, până în prezent. 

Flick, pe numele său real Sebastian Andrei Filcea, și Denisa, soția sa, vor avea primul lor copil. Anuntul a fost facut  pe pagina sa de Instagram.

Cuplul a filmat un clipul în deșert, in care Denisa poartă o salopetă albă, mulată, care lasă să i se vadă sarcina avansată.

Ce mesaj a postat Flick

”Undeva, în deșerturi, departe/E doar fericirea și noi./Mai frumos de atât nu se poate:/În curând nu mai suntem doar doi”, au fost cuvintele scrise de Flick în dreptul imaginilor cu el și soția sa.

Într-o altă fotografie, Flick apare în timp ce își sărută cu tandrețe soția pe frunte.

”Un vis, un dor, o rugăciune,/O bucurie, o dorință/Au reușit printr-o minune/Să prindă viață într-o ființă./Tu ne-ai adus cea mai frumoasă/Manifestare a iubirii./Te așteptăm cu drag acasă/Aici, în zodia fericirii”, a mai scris Flick.

Denisa Filcea, primele declarații despre sarcină

Denisa Filcea a ținut să explice, într-un clip publicat pe canalul său de YouTube, care a fost motivul pentru care a ascuns sarcina, până acum. Denisa a spus că si-a dorit să se bucure de acest eveniment în privat.

”Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns că sunt însărcinată, dar pur și simplu nici nu am simțit nevoia de a împărtăși cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Așadar, până astăzi nu a știut absolut nimeni. Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin această experiență doar noi doi, măcar pentru o perioadă. Noi facem lucrurile doar pentru noi și fericirea noastră. Nu am ales să fim părinți pentru că au vrut părinții noștri sau era cazul.”, a spus Denisa Filcea.

citește și...