Flick, detalii despre nunta în secret din Grecia! Cum a reușit să pună totul la cale

08.09.2020, 16:46
Flick, detalii despre nunta în secret din Grecia! Cum a reușit să pună totul la cale
Flick, detalii despre nunta în secret din Grecia! Cum a reușit să pună totul la cale

Flick și aleasa inimii sale, modelul Denisa Hodișan, s-au căsătorit în mare secret, pe o insulă din Grecia. Nași le-au fost Daniel Buzdugan și soția lui, Monica. După ce au revenit în România, Flick, zis și domnul Rimă, a povestit cum a pus la cale fericitul eveniment.

Flick a povestit cum s-a însurat în Grecia

Flick și Denisa Hodișan au decis să își unească destinele fără să anunțe pe nimeni. Cei doi au dezvăluit că au devenit soț și soție abia după ce totul a fost deja înfăptuit.

Invitați în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, Flick și Denisa Hodișan au dat detalii despre nunta lor.

„Știu că sună pompos când spui “nuntă în secret”, dar nu ne-am dorit neapărat să fie un secret la modul la care să nu știe nimeni și să fie o chestie wow. Pur și simplu am decis să facem lucrul acesta și am decis că e un lucru pe care îl împărtășim și îl trăim noi de ceva vreme și am vrut să-l facem noi doi”, a explicat Flick.

Cum s-au cunoscut

Flick și Denisa Hodișan s-au cuplat în urmă cu mai bine de cinci luni. Prima dată au ținut relația la distanță, Denisa fiind originară din Oradea, iar omul de radio din București.

‘Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu, la București, ea, la Oradea’, a povestit Flick în cadrul emisiunii “XNS”.

În ceea ce o privește pe Denisa Hodișan, tânăra a câștigat mai multe concursuri de frumusețe, precum Miss Plante 2019, dar și Miss Balkan 2017-2018.

citește și...