Flick nu mai are emisiune la Antena Stars. ”Aveam expunerea cea mai mare”

01.05.2020, 14:27
Flick nu mai are emisiune la Antena Stars. ”Aveam expunerea cea mai mare”
Flick nu mai are emisiune la Antena Stars. ”Aveam expunerea cea mai mare”

Flick, cunoscut drept Domnul Rimă, a vorbit despre plecarea sa de la Antena Stars, acolo unde a prezentat o emisune.

Flick a făcut declarații despre cum l-a prins această perioadă de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de cronavirus într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”M-a prins bine. Spre deosebire de alţi prieteni care au copii, familie, mă bucur că statutul de single mă ajută în această situaţie, sunt liniştit. M-a prins bine în sensul în care chiar aveam nevoie de o perioadă d-asta de odihnă pentru că eu nu prea mă odihneam. În weekend-uri aveam evenimente prin ţară, în vacanţe când plecam vizitam mult, mergeam pe jos. Nu mă odihneam deloc.

Profesional, am renunţat la emisiunea de la TV unde aveam expunerea cea mai mare. Acolo intram în contact cu mulţi cameramani, machioze, băieţii care ne cablau, invitaţi şi am renunţat de comun acord cu conducerea de la Antena Stars. Aşadar, am rămas cu emisiunea de la Radio ZU, unde mă văd doar cu Popescu, ceea ce e bine. Mă bucur că aşa mai ies din casă. Altfel, nu mai ştiam când e duminică, când e joi”, a explicat Flick pentru sursa mai sus-menționată.

Flick a mărturisit și ce măsuri de precauție își ia atunci când este obligat să iasă afară din casă.

”Când ies la job, în drumul meu către casă am şi hipermarketul, mă opresc, acolo îmi fac cumpărăturile. Îmi pun masca, ţin distanţa, în alte condiţii nu ies din casă. Nu am câine de plimbat, nu prea le am cu sportul. Cred că am ieşit o dată, de două ori într-o lună de zile să alerg în jurul blocului ca să mai fac puţină mişcare. O dată pe săptămână vin cu bicicleta la radio. Îmi pun masca, evident. Nu stau foarte departe, fac 20 de minute cu bicicleta până la Radio ZU”, a mai spus el.

citește și...