Flavia Mihășan a avut de furcă cu bonele. A respins patru candidate

31.08.2021, 15:46
Flavia Mihășan a avut de furcă cu bonele. A respins patru candidate
Flavia Mihășan a avut de furcă cu bonele. A respins patru candidate

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” – de la postul de televiziune Antena 1, este mămica a dou copii. Vedeta a vrut să aibă ajutor în creșterea copiilor, astfel că a căutat să angajeze bone. Însă a avut de furcă și a fost nevoită să respingă patru candidate. Aceasta a explicat care a fost motivul.

Flavia Mihășan a devenit mămică în anul 2019, atunci când a adus pe lume un băiețel, Carol, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. La sfârșitul anului trecut, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară.  În data de 15 mai, Flavia Mihășan l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiețel al său, care a primit numele Tudor.

Flavia Mihășan a mărturisit, la emisiunea ”Teo Show”, moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune kanal D, că a căutat o bonă care să o ajute cu cei mici, însă i-a fost foarte dificil să găsească pe cineva potrivit. Aceasta a respins patru candidate.

Flavia Mihășan a avut de furcă cu bonele. ”Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el!”

Flavia Mihășan a explicat de ce a respins patru candidate la postul de bonă. „Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu ca mamă că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a declarat fosta asistentă de televiziune, notează click.ro.

Într-un final, Flavia Mihășan a apelat la ajutorul unei prietene de familie. „Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mărturisit aceasta.

citește și...