FOTO! Flavia Mihășan arată fenomenal la un an de la naștere! Fosta asistentă tv dă clasă tuturor domnișoarelor

29.07.2020, 15:15
FOTO! Flavia Mihășan arată fenomenal la un an de la naștere! Fosta asistentă tv dă clasă tuturor domnișoarelor
FOTO! Flavia Mihășan arată fenomenal la un an de la naștere! Fosta asistentă tv dă clasă tuturor domnișoarelor

În vara lui 2019, Flavia Mihășan, fosta asistentă tv de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, a devenit mamă pentru prima dată. Blondina a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar viața ei s-a schimbat radical.

Vestea a fost făcută publică chiar în mediul online. ‘Dintre toate intâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. As scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung! ♥️’, a scris Flavia Mihășan pe una dintre rețelele de socializare.

Flavia Mihășan arată de milioane la 34 de ani

Flavia Mihășan a renunțat la emisiunea de la Antena 1 și a preferat să se dedice în totalitate micuțului său. Cu toate acestea, ea nu a abandonat stilul de viață sănătos pe care îl ducea înainte.

În timpul sarcinii, Flavia Mihășan nu a acumulat multe kilograme, lucru care i-a permis să revină destul de rapid la silueta dinainte de a rămâne gravidă.

‘Au fost unele persoane care mi-au spus că nu mănânc suficient. Dar sunt corpuri şi corpuri. Eu mănânc exact cât simt nevoia. Nu cred în a mânca cât pentru doi şi asta cred că mi-o poate confirma orice medic. Mănânci fix când ţi-e foame şi alegi mese nutritive, astfel încât să-i transmiţi lui bebe substanţele hrănitoare necesare. Dar nu cred în „să rupem frigiderul“. Nu ştiu exact cât am luat în greutate, pentru că nu m-am cântărit, nu făceam asta nici înainte de a fi însărcinată’, mărturisea Flavia Mihășan într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Blondina are în continuare o formă fizică de invidiat, iar dovadă stau imaginile cu ea în costum de baie, de pe rețelele de socializare. Flavia Mihășan face furori cu talia sa de viespe și arată extrordinar la un an de când l-a născut pe fiul ei Carol.

În aproape toate fotografiile de pe Instagram, vedeta și-a scos în evidență abdomenul plat. Dacă n-ai ști, nici prin cap nu ți-ar trece că ea a a trecut printr-o naștere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Yeah baby, let’s dance!!??☀️ #SummerTime #summervibes #SummerBody ? ———————————- ? : @moldovanmariuss

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan) pe

citește și...