Flavia Mihășan este însărcinată cu al doilea copil. ”Am intrat deja în al doilea trimestru”

27.11.2020, 12:49
Flavia Mihășan este însărcinată cu al doilea copil. ”Am intrat deja în al doilea trimestru”
Flavia Mihășan este însărcinată cu al doilea copil. ”Am intrat deja în al doilea trimestru”

Flavia Mihășan este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Fosta asistentă de televiziune a dat detalii despre sarcina sa.

Flavia Mihășan a devenit mămică în urmă cu un an, atunci când a adus pe lume un băiețel, fruct al relației pe care fosta asistentă de televiziune o are cu Marius Moldovan. Acum, Flavia Mihășan a anunțat că urmează să devină mămică pentru a doua oară. ”Mă simt bine, extrem de fericită pentru că bebe e sănătos, de curând am făcut prima morfologie. Ce veste poate fi mai frumoasă?”, a declarat Flavia Mihășan pentru revista Viva.

Vedeta a dat și detalii despre sarcină. ”Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea… Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că abia aștept să cunosc bebelușul ăsta minunat, îl așteptăm cu mare, mare drag!”, a adăugat ea.

Ce probleme are Flavia Mihășan la cea de-a doua sarcină

Flavia Mihășan a mărturtisit prin ce probleme a trecut în primul trimestru de sarcină. ”Da, în primele săptămâni am avut stări de greață, o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini”, a dezvăluit ea.

Fosta asistentă de televiziune a afirmat că deocamdată nu știe sexul viitorului bebeluș.

”Nu știm încă, abia așteptăm să aflăm. Suntem curioși, dar nu avem preferințe. Pentru mine, pentru noi, atâta timp cât este sănătos, este minunat”, a spus aceasta.

citește și...