Fiul nelegitim al Regelui Charles al III-lea îl acționează în instanță pe monarh. “A fost deja discutat”

16.09.2022, 18:09

Simon Dorante-Day poate că nu este un nume și un chip atât de cunoscut precum cel al Reginei Elisabeta a II-a, al prințului Charles sau al Camillei. Dar, de ani de zile, el a atras titlurile ziarelor din întreaga lume pentru afirmațiile sale bombă despre Regele Charles al III-lea. Dorante-Day susține că este copilul nelegitim al Prințului Charles al III-lea și al Camillei.

Recent, el a stat de vorbă cu 7NEWS pentru a împărtăși câteva noi actualizări despre cazul său de paternitate regală.
În vârstă de 56 de ani, a declarat că ia în considerare o acțiune în justiție împotriva familiei regale și că acum este pregătit să îl acționeze în instanță pe regele Carol al III-lea pentru un test ADN.

Pe scurt, noua evoluție este că Dorante-Day a discutat aspectele legale ale cazului de paternitate cu personalități juridice de rang înalt pentru a intenta o acțiune împotriva regelui Charles al III-lea, potrivit marca.com.

Presupusul “copil din dragoste” al Regelui Charles al III-lea și al Camillei vorbește despre acțiunea în justiție împotriva familiei regale

“A avut loc o discuție acolo între un judecător, eu și avocatul său despre statutul legal al lui Charles și dacă monarhul este protejat de lege sau este mai presus de lege”, a declarat Dorante-Day pentru agenția de presă.

“Iar răspunsul la această întrebare a fost nu – mi-au spus că nu vedem niciun motiv pentru care ar fi așa. Și, în al doilea rând, Camilla și familia ei nu sunt cu siguranță mai presus de lege. Așa că acest argument a fost deja discutat”, a adăugat el.

Charles și Camilla trebuie să răspundă solicitării bărbatului

Simon Dorante-Day, care a fost anterior la tribunalul de familie pentru același lucru, a declarat că instanța a menționat că dacă poate aduce orice fel de dovezi sau rapoarte ca atare, atunci nu există niciun motiv pentru care cererea sa de testare ADN să fie respinsă. De asemenea, instanța a mai menționat anterior că, după prezentarea probelor, Charles și Camilla trebuie să răspundă.

În vârstă de 56 de ani, bărbatul a adăugat că dosarul său nu a încetinit în ciuda ascensiunii lui Charles la rangul de monarh.
“Pentru mine nu contează dacă acel munte din fața mea este bărbat sau femeie. Nu are nicio importanță pentru mine cât de înalt este acel munte“, a declarat Dorante-Day.

La începutul acestui an, Dorante-Day a afirmat că i-a scris o scrisoare reginei Elisabeta a II-a, cerându-i să îl încurajeze pe fiul său să participe la testul ADN.
Cu toate acestea, scrisoarea nu a primit niciun răspuns.

citește și...