Fiul lui Ștefan Bănică și-a descoperit o nouă pasiune. Tânărul a surprins pe rețelele de socializare

17.11.2021, 21:08

Fiul lui Ștefan Bănică, Radu, îi moștenește calitățile tatălui său, atât în ceea ce privește talentul în actorie, dar și flexibilitatea de a se adapta altor domenii. În vârstă de 19 ani, tânărul a descoperit recent o nouă pasiune.

Radu este student la UNATC – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București . Recent, în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” tânărul și-a demonstrat calitățile artistice.

Pe lângă actorie, Radu a descoperit o nouă pasiune – modelling. Fiul lui Ștefan Bănică a pozat recent pentru un brand și a publicat pozele respective pe rețelele socializare. Fanii tânărului au primit cu încântare shooting-ul publicat de Radu care l-au încurajat să se îndrepte către o carieră în modă.

Reacțiile internauților

Una dintre fotografiile postate a strâns peste 4.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

 

„Sper că ăsta e un început pentru o viitoare carieră de model; Eu cânt te văd: error 404, not found; Demonul din colțul camerei; Wow; Sunt foarte mândră de tine; au fost câteva dintre comentariile primite de tânăr din partea celor care îl urmăresc pe Instagram.

Tânărul a declarat că extrem de mândru de familia din care face parte și că niciodată nu a existat un moment în care să îşi dorească să fie altcineva.

”Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru”

Radu a mai spus că a înțeles că numele tatălui său reprezintă o istorie, chiar dacă în anumite momente a renunțat la anumite decizii pentru a-și proteja imaginea.

 

”Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

citește și...