Radu Ștefan Bănică se destăinuie. ”Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru”

23.10.2021, 16:32
Radu Ștefan Bănică se destăinuie. ”Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru”
Radu Ștefan Bănică se destăinuie. ”Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru”

Radu Ștefan, fiul cel mare al binecunoscutrului artist Ștefan Bănică Junior, a mărturisit că nu îi este deloc ușor să aibă un nume celebru. ”Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru”, a spus el. Radu Ștefan a mai dezvăluit și în ce relații este cu ceilalți doi frați mai mici ai săi, Violeta și Alexandru.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior,este student la UNATC. ”Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, aşa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize”, a spus el.  Acesta a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre greutatea numelui de familie pe care îl poartă.

Radu Ștefan Bănică se destăinuie. ”Uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută”

”Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a declarat Radu Ștefan Bănică.


Întrebat despree relația cu ceilalți doi frați ai săi, Violeta și Alexandru, Radu Ștefan Bănică a răspuns: ”Am o relaţie foarte bună, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador, iar cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie”.

 

citește și...