Ce spune Violeta despre relația cu tatăl ei, Ștefan Bănică Junior. ”Nu vorbește foarte mult”

02.11.2021, 16:33
Ce spune Violeta despre relația cu tatăl ei, Ștefan Bănică Junior. ”Nu vorbește foarte mult”
Ce spune Violeta despre relația cu tatăl ei, Ștefan Bănică Junior. ”Nu vorbește foarte mult”

Violeta, fiica vedetei de televiziune Andreea Marin și a artistului Ștefan Bănică Junior, a dat detalii, în cadrtul unui interviu, despre relația cu celebrul său tată. Adolescenta a explicat cum se înțelege cu el și ce anume admiră cel mai mult la acesta. ”Nu vorbește foarte mult”, a spus Violeta despre tatăl său, Ștefan Bănică Junior.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Violeta a acordat un interviu pentru postul de televiziune Prima TV în care a vorbit despre celebrul său tată.

Ce spune Violeta despre relația cu tatăl ei, Ștefan Bănică Junior. ”Și-mi place chestia asta”

„Relația mea cu tata este foarte bună… Tata nu vorbește foarte mult, doar că sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi care contează foarte mult la el. Și-mi place chestia asta. Și la mine la fel”, a declarat Violeta, cnotează a1.ro.

Fica lui Ștefan Bănică a vorbit și despre fratele său mai mare, Radu Ștefan Bănică: „Pe fratele meu îl ador. E idolul meu, persoana mea preferată, sunt foarte mândră de el”.

Despre planurile pe care le are în ceea ce privește cariera sa în viitor, Violeta a declarat: ”Eu momentan trebuie să mă focusez pe chestiile mele academice și mă gândeam poate să o iau spre avocatură, poate fac actorie. Îmi place foarte mult actoria, dar nu e neapărat un job stabil și chiar aș vrea să merg la New York, deci acolo clar nu e un job stabil”.

citește și...