Fiul lui Marian Ionescu riscă ani grei de închisoare. Ce cantitate enormă de cocaină a consumat Carmin

02.02.2021, 12:51
Fiul lui Marian Ionescu riscă ani grei de închisoare. Ce cantitate enormă de cocaină a consumat Carmin
Fiul lui Marian Ionescu riscă ani grei de închisoare. Ce cantitate enormă de cocaină a consumat Carmin

În vara lui 2020, fiul lui Marian Ionescu, Carmin, a fost prins de polițiștii Capitalei drogat la volan. Tânărului i-a fost deschis dosar penal.

Carmin Mihai Ionescu a fost prins sub influența substanțelor psihoactive, la volan. El a fost oprit de polițiștii rutieri într-un control de rutină, în zona Piața Presei Libere, în luna august 2020.

La mai bine de șase luni de la acel incident, experții au finalizat analizele fiului lui Marian Ionescu.

Fiul lui Marian Ionescu, mare consumator de droguri

Conform informațiilor oferite de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală “Mina Minovici” din București, Carmin Mihai Ionescu ar fi consumat o cantitate mare de cocaină. Acum, bărbatul riscă ani grei de pușcărie.

Rezultatul ar fi fost “benzoilecgonina 1,297 μ/ml”, au declarat surse judiciare pentru publicația Gândul.ro. 

Aceste rezultate arată faptul că la momentul prelevării probelor artistul prizase aproape două grame de cocaină, cantitate care, în mod obișnuit, ar fi suficientă pentru cinci toxicomani.

Riscă ani grei de pușcărie

În plus, fiul cel mare al lui Marian Ionescu ar urma să fie trimis în judecată și riscă până la 5 ani de închisoare.

‘Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. Cu aceeași pedeapsă se sancționează și persoana, aflată sub influența unor substanțe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere’, se arată în legislație.

Nu este prima dată când Marian Ionescu are probleme cu fiul lui. El a mai fost cercetat într-un dosar de trafic de droguri, însă DIICOT a stabilit că nu era traficant, ci doar consumator, motiv pentru care nu l-au pus sub învinuire.

Mai mult de atât, Carmin Ionescu a fost internat și la dezintoxicare. Din păcate, Carmin tot nu a scăpat de dependența de droguri, iar tatăl său se luptă să îl ajute.

citește și...