Marian Ionescu, probleme mari din cauza fiului! L-a internat de mai multe ori la dezintoxicare

11.08.2020, 09:24
Marian Ionescu, probleme mari din cauza fiului! L-a internat de mai multe ori la dezintoxicare
Marian Ionescu, probleme mari din cauza fiului! L-a internat de mai multe ori la dezintoxicare

Weekend-ul trecut, fiul cel mare al lui Marian Ionescu, Carmin, a fost prins drogat la volan. El a fost oprit de polițiști de la Rutieră în trafic și testat cu aparatul Drug Test.

Carmin Ionescu, în vârstă de 34 de ani, a fost testat pozitiv la cocaină. Nu este prima dată când Marian Ionescu are probleme cu fiul lui. El a mai fost cercetat într-un dosar de trafic de droguri, însă DIICOT a stabilit că nu era traficant, ci doar consumator, motiv pentru care nu l-au pus sub învinuire.

Consumă droguri de mulți ani

Mai mult de atât, Carmin Ionescu a fost internat și la dezintoxicare. Din păcate, Carmin tot nu a scăpat de dependența de droguri, iar tatăl său se luptă să îl ajute.

‘A căzut mai întâi în patima jocurilor de noroc, apoi a drogurilor. A făcut datorii peste datorii, sume mari pe care Marian le-a plătit pentru a-și scăpa fiul de belele. L-au internat de atâtea ori, însă pur și simplu nu renunță la droguri. Tatăl său i-a fost alături trup și suflet, s-a chinuit să îl aducă pe calea cea bună. Carmin a promis de atâtea ori că își revine, că se liniștește. Toți membrii familiei au ajuns la capătul răbdării, sunt terminați psihic.

Dă banii pe păcănele și pe droguri, se împrumută peste tot. Păcat de el, este băiat bun și talentat, dar nu scapă de aceste patimi nenorocite și nu vrea să se lase, spune că nu are putere. Taică-su de aceea l-a și luat ca și chitarist la Direcția 5, a zis că poate dacă îl ține ocupat, se îndepărtează de lumea aceasta a drogurilor. Însă, nici gând’, au declarat apropiații solistului de la Direcția 5, pentru Impact.ro. 

Margherita de la Clejani, prinsă drogată la volan

Leonard Miron a atacat-o pe Margherita de la Clejani, după ce s-a urcat pe Crucea Monumentului Eroilor Revoluției

În urmă cu mai bine de 3 luni, Margherita de la Clejani, fiica soliștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală. Astfel, polițiștii Brigăzii Rutiere au descoperit că tânăra consumase substanțe interzise.

‘Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal’, se arată în comunicatul Poliției.

citește și...