Fiul lui Marian Ionescu, prins sub influența drogurilor la volan! Ce se întâmplă acum cu Carmin

09.08.2020, 14:34
Fiul lui Marian Ionescu, prins sub influența drogurilor la volan! Ce se întâmplă acum cu Carmin
Fiul lui Marian Ionescu, prins sub influența drogurilor la volan! Ce se întâmplă acum cu Carmin

Fiul lui Marian Ionescu, artistul de la ‘Direcția 5’, are mari probleme! Carmin a fost prins sub influența drogurilor la volan, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Carmin Ionescu, fiul vitreg al Octaviei Geamănu, prezentatoarea jurnalului de știri ”Observator”, de la Antena 1, a fost oprit de polițiștii de la Brigada Rutieră și testat cu aparatul Drug Test. Din primele informații, se pare că acesta a ieșit pozitiv la cocaină.

A fost dus la INML

”În data de 09.08.2020, în jurul orei 00.50, polițiștii Brigăzii Rutiere care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul al cărui conducător auto a fost testat cu aparatul DrugTest, care a indicat o valoare pozitivă.

Conducătorul auto a fost transportat la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art.336 alin.2 Cod Penal”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Nu este prima dată când Carmin are probleme din cauza drogurilor! În trecut, el a mai fost cercetat într-un dosar de trafic de droguri, însă DIICOT a renunţat la urmărirea penală.

Și tatăl lui, Marian Ionescu, a fost audiat ca martor în dosarul “Droguri pentru VIP”-uri, în timp ce în dosar Carmin Ionescu apare în calitate de consumator.

Octavia Geamănu s-a cununat religios cu Marian Ionescu, în mare secret!

Octavia Geamănu s-a cununat religios cu Marian Ionescu, în mare secret! Ce rochie de mireasă a purtat prezentatoarea tv

Vedeta tv a mărturisit că ea și tatăl copilului său s-au decis să facă cununia religioasă la începutul acestui an. Drept urmare, Octavia a recunoscut că și-a cumpărat rochia de mireasă cu doar o zi înainte de eveniment. Nașii celor doi au fost Dinu Săraru și Ticu Alexe.

‘La inceputul anului ne-am decis, fara sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru ??‍♀️. Nu recomand!?A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc?. Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se aseaza.

De multe ori chiar in ultimul moment. Multumesc Rosa Clará Romania pentru rochia in care m-am simtit asa cum isi doreste orice femeie care ajunge in fata altarului: magnific! ❤️? O sa revin azi cu poze. As vrea sa ma abtin, dar parca vad ca o sa postez toata saptamana!? Ma-ntelegeti, nu??? S-aveti zi cu bucurii! A, pentru inceput, las aici materialul filmat de colegii mei pentru Observator , carora le multumesc pentru cuvintele frumoase, montaj, etc??”, a scris Octavia Geamănu pe Instagram.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au cununat civil în urmă cu 5 ani, pe 31 ianuarie 2015, la Starea Civilă din Galați.

 

 

citește și...