Fiul lui Marcel Toader i-a achitat toate datoriile tatălui său. ‘Probabil şi tata e cu sufletul împăcat’

16.07.2020, 13:41
Fiul lui Marcel Toader i-a achitat toate datoriile tatălui său. 'Probabil şi tata e cu sufletul împăcat'
Fiul lui Marcel Toader i-a achitat toate datoriile tatălui său. 'Probabil şi tata e cu sufletul împăcat'

A trecut aproape un an de când Marcel Toader a murit în urma unui infarct! După decesul lui, fiul său a rămas cu moștenirea, dar și cu datorii mari.

Din fericire, Maximilian Toader a reușit să vândă, în cele din urmă, apartamentul din Capitală, situat pe strada Ion Brezoianu. Cu banii obținuți, tânărul i-a achitat regretatului său tată toate datoriile.

Marcel Toader a lăsat datorii uriașe la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, precum şi la întreţinerea apartamentului din București, unde a locuit împreună cu trei dintre fostele sale neveste, Anamaria Ferentz, Gabriela Cristea şi Maria Constantin.

A murit în urmă cu un an

La Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale pe firma sa, “Bleu Ciel”, Marcel Toader datora suma de 135.000 de euro, iar la întreținere, aproximativ 10.000 de euro.

Anul trecut, Maximilian Toader mărturisea că se va ocupa de toate datoriile tatălui său, lucru pe care l-a și făcut.

‘Eu trebuie să rezolv datoriile pe care tata le avea pe firmă, pentru ca apoi să pot discuta despre succesiune şi despre bunurile pe care le avea tata pe numele lui. Sunt datorii de 150.000 de euro şi sper să le şterg după vânzarea apartamentului, care este deja executat silit. Abia după ce se lichidează partea asta, pot să-mi dau seama ce voi moşteni. Tata avea pe numele lui nişte terenuri şi o maşină’, spunea Maximilian, în urmă cu câteva luni, pentru Click!

Avea datorii mari

Din fericire, se pare că tânărul a reușit să rezolve problemele financiare ale lui Marcel Toader. El a vândut apartamentul și a achitat toate datoriile.

‘Am avut noroc, pot să zic. Am izbutit să vând acest apartament şi să obţin un preţ bun. Nu era un imobil avantajat de anul construcţiei, dar poziţia centrală şi mărimea lui au contat şi i-au menţinut valoarea. Am acoperit ambele datorii şi am mai şi rămas cu ceva bănuţi. Acum sunt liniştit, probabil şi tata e cu sufletul împăcat. De acum încolo trebuie să mă ocup de terenuri. Am de alergat, trebuie făcute acte. O să am răbdare’, a spus Maximilian Toader, pentru Click!

Acum, Maximilian şi bunica sa, Rădiţa, se pregătesc să îi facă parastasul de un an al lui Marcel Toader, la cimitirul din Cumpăna (Constanţa).

Marcel Toader a făcut infarct

Marcel Toader a murit la vârsta de 56 de ani, în casa unui prieten din Periş (Ilfov). El avea probleme cu inima de mai mulți ani. În 2012, el suferise o intervenţie chirurgicală prin care i s-a montat un stent.

citește și...