Fiul lui Marcel Toader se pregătește să facă parastasul de un an. ”Am plătit angajații cimitirului să…”

15.07.2020, 08:55
Fiul lui Marcel Toader se pregătește să facă parastasul de un an. ”Am plătit angajații cimitirului să...”
Fiul lui Marcel Toader se pregătește să facă parastasul de un an. ”Am plătit angajații cimitirului să...”

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, se pregătește să facă parastasul de un an pentru tatăl său.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani.Acum, fikul său, Maximilian Toader, se pregătește să facă parastasul de un an.

Marcel Toader este înmormântat în localitatea Cumpăna, din județul Constanța. De locul de veci se ocupă atât fiul său, cât și mama regretatului om de afaceri, Rădița.


Parastasul de un an va fi unul restrâns, din cauza pandemiei de coronavirus.

“Bunica mea se ocupă de parastas, ea știe ce trebuie sa cumpere și să dea pomană, așa cum sunt obiceiurile. Tot ea se ocupă și de mormânt, însă eu am plătit angajații cimitirului ca să aibă și ei grijă. Va fi un parastas restrâns, cu familia”, a declarat Maximilian Toader pentru click.ro.

Experiențele paranormale trăite de Maximilian Toader după moartea tatălui său

Maximilian Toader a explicat și prin ce experiențe paranormale a trecut după ce tatăl său a încetat din viață.

”Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo”, a dezvăluit tânărul în vârstă de 22 de ani.

A rămas cu moștenirea, dar și cu datorii

După dispariția lui Marcel Toader, fiul acestuia, Maximilian, a rămas cu moștenirea, dar și cu datorii.

Maximilian a dezvăluit că a reușit să vândă apartamentul tatălui său și să plătească o parte din datorii. Maximilian Toader a vândut apartamentul cu o săptămână înaine de declararea stării de urgență.

„În afară de banalul stat în casă, am avut norocul în viață, să spun, am vândut apartamentul tatălui meu cu o săptămână înainte să se dea starea de urgență. A urmat statea de urgență, nu am mai putut să facem nimic și acum urmează să văd ce mai fac. Mai exact trebuie să plătesc diferența, s-a achitat o sumă mai mică față de datorii și să văd exact diferența care mai este”, spunea Maximilian Toader la emisiunea ”Star Matinal, de la Antena Stars.

Fiul lui Marcel Toader a dezvăluit că datoriile tatălui său erau foarte mari.

citește și...