Fiul lui Maradona: “Comparația dintre Messi și Maradona este făcută de cei care nu înțeleg fotbalul”

23.11.2022, 16:30

Diego Armando Maradona Sinagra, fiul lui “El Pelusa”, a răbufnit la adresa celor care îndrăznesc să-l compare pe tatăl său cu Leo Messi. “Sunt de pe “două planete diferite” și a fost extrem de dezamăgit de faptul că Argentina a început Cupa Mondială cu o înfrângere. “Comparația dintre Messi și Maradona este făcută de cei care nu înțeleg fotbalul”

Arabia Saudită a provocat o surpriză în meciul de deschidere din Qatar. Au învins Argentina lui Scaloni cu 1-2, într-un meci care a avut de toate. Până la trei goluri au fost anulate pentru offside.

Diego Jr, fiul lui Diego Armando Maradona, a vorbit la radio după înfrângerea șocantă a Argentinei cu 1-2 în fața Arabiei Saudite la Cupa Mondială din Qatar 2022.

“Comparația dintre Messi și Maradona este făcută de cei care nu înțeleg fotbalul”

Fiul lui Diego Armando Maradona, care își împarte numele cu cel al tatălui său, a declarat că este “devastat” de înfrângere. “Mi-e greu să cred că s-a întâmplat cu adevărat. Să pierzi în fața Arabiei Saudite este o nebunie. Erau destul de speriați… Fotbalul este așa: uneori se întâmplă să pierzi chiar și în fața unor adversari mult mai slabi”, a declarat el la ‘Radio Marte’.

“Comparația dintre Messi și tatăl meu este făcută de cei care nu se uită și nu înțeleg fotbalul. Vorbim despre două planete diferite, dar nu vreau să arunc imediat crucea spre Lionel”, a declarat Diego Maradona Jr, care s-a născut în Italia, dar se simte argentinian, la “Radio Marte”.

“Asta este diferența”

“Sunt devastat de această înfrângere. Mi-e greu să cred că toate acestea s-au întâmplat cu adevărat. Să pierzi în fața Arabiei Saudite este o nebunie. Au fost destul de speriați. Fotbalul este așa. Ei vin spre tine. Uneori se întâmplă să pierzi chiar și împotriva unor adversari mult mai slabi”, a declarat fiul celei mai mari legende a fotbalului argentinian.

“Messi este cel mai bun din istoria omenirii, țin foarte mult la el, dar tatăl meu nu a fost om, asta este diferența”.

Diego Maradona Jr. înainte de Cupa Mondială

Cu câteva luni înainte de Cupa Mondială, fiul lui Maradona a declarat că “Messi este cel mai bun din istoria omenirii, îl apreciez foarte mult, dar tatăl meu nu a fost om, asta este diferența”.

Cine este Diego Maradona junior, fiul italian al lui Maradona

Diego Armando Armando Maradona Sinagra (Napoli, 1986) este fiul italian al lui Diego Armando Maradona, rodul relației sale cu Cristina Sinagra.

Maradona, care a murit pe 25 noiembrie 2020, l-a recunoscut pe fiul său Diego Jr. în 2016.

“Întotdeauna am vorbit cu bătrânul meu când am vrut. Acestea fiind spuse, când nu voia să vorbească cu nimeni, nu vorbea cu nimeni, nici măcar cu mine. Deocamdată, nu vreau să mă implic în critici, polemici, dacă asta e bună, cealaltă e rea…. Sunt în alt loc. Capul meu trebuie să proceseze lucruri mai importante. Prioritatea mea este de a vindeca această rană și de a vindeca pneumonita pe care o am. Nu am mai ieșit din casă de o lună și jumătate. Nu vreau controverse sau certuri acum”, i-a explicat Diego Maradona Jr. lui Juan Castro în MARCA în 2020.

 

citește și...