Femeia care susține că a avut un fiu cu Maradona: “Era un drăguț, amuzant și afectuos”

30.10.2022, 14:30

Emisiunea “Cine este tatăl meu” vorbește cu Laura Cibilla, care a avut o relație cu starul argentinian și susține că a avut copii cu acesta.

In cadrul emisiunii “Quién es mi padre” de la Telecinco, Laura Cibilla, fosta parteneră a lui Diego Armando Maradona, a fost intervievată.

În această emisiune de la Telecinco, Cibilla a explicat că a avut un copil cu starul argentinian, transmite marca.com.

“Nu mi făcea bine să fiu lângă el”

“Am rămas însărcinată. Am stat o vreme fără Diego, pentru că nu-mi făcea bine să fiu lângă el”, a spus ea.

În orice caz, Cibilia a declarat că Maradona a făcut un efort pentru a se împăca cu ea:

“Nu mai aveam aceeași chimie”

“Nu știu cum m-a găsit și a vrut să se întoarcă la mine, dar lucrurile nu au mers bine, nu mai aveam aceeași chimie”.

În orice caz, fotbalistul nu s-a distanțat niciodată de Laura și nici de presupusul său fiu, Matías, născut în martie 2023, căruia i-a acordat cea mai bună îngrijire.

Lupta pentru paternitate

În cadrul emisiunii “Quién es mi padre” s-a vorbit și cu Santiago Lara, care susține că este fiul lui Diego Armando Maradona. De fapt, există patru persoane care încearcă în prezent să obțină recunoașterea paternității în instanță. De fapt, Santiago a  declarat că mama sa, care a decedat, a declarat în testamentul său că el este fiul lui “El Pelusa”.

“I-am spus că nu aveam de gând să-i spun tată, pentru că pentru mine singurul tată pe care îl aveam era omul care mă crescuse”, a mărturisit Santiago Lara în cadrul emisiunii Telecinco, după ce a explicat că l-a cunoscut pe Maradona în 2009. De fapt, în cadrul acelei întâlniri, fotbalistul i-a oferit bani: “I-am spus că nu vreau o sumă mare, că cel mult ar trebui să-mi dea suficient cât să fac ceva cu viața mea în acel an”.

Omagiul lui Kiko Matamoros pentru Maradona

Pe de altă parte, Kiko Matamoros, colaborator al emisiunii, a mărturisit că fiul său cel mare, Diego, poartă numele fotbalistului argentinian. Kiko a apărat figura jucătorului dincolo de performanțele sale de pe teren. Acest lucru a provocat o dezbatere cu Laura Fa, o altă colaboratoare, care a fost categorică în privința lui Maradona: “Cineva care a fost acuzat de abuz și viol nu poate fi o persoană bună”.

 

citește și...