Fiul lui Kamara, o nouă intervenție chirurgicală în Spania. Ce progrese a făcut până acum

09.04.2021, 11:18
Fiul lui Kamara, o nouă intervenție chirurgicală în Spania. Ce progrese a făcut până acum
Fiul lui Kamara, o nouă intervenție chirurgicală în Spania. Ce progrese a făcut până acum

Kamara face tot posibilul pentru ca fiul său, Leon, în vârstă de șase ani, să aibă parte de toate tratamentele necesare recuperării micuțului. 

Băiatul solistului suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Până acum, micuțul a efectuat mai multe transplanturi de celule stem, însă el mai are nevoie de alte intervenții chirurgicale.

Fiul lui Kamara va merge din nou la operație

Deși nu a mai avut concerte și evenimente, Kamara se descurcă din ce în ce mai greu cu banii, însă nu a renunțat să caute cei mai buni medici pentru a-l trata pe Leon.

Peste o lună, artistul îl va duce din nou pe fiul lui în Spania, pentru o nouă intervenţie de alungire de muşchi.

Operația de la Barcelona îl va costa circa 8.000 de euro pe Kamara, cu tot cu drum și cazare, și trebuie repetată la 8 sau la 10 luni.

“Cu Leon trebuie să plecăm din nou, în luna mai, la Barcelona pentru o intervenţie de alungire de muşchi – Miotenofasciotomie.Trebuia să vină doctorul Igor Nazarov la Timişoara, dar din cauza carantinei nu a mai putut veni pentru consult. În principiu, dacă nu vor exista restricţii şi putem pleca, în mai suntem la Barcelona.

Toate aceste momente au stricat puţin cursul tratamentelor pentru că nu am mai putut ajunge în toate locurile unde trebuia Leon să meargă şi bineînţeles că lipsa evenimentelor, a concertelor îngreunează toată situaţia prin care trecem. Însă, să sperăm că uşor-uşor lucrurile se vor aşeza. Eu vreau să cred că va fi mai bine şi păstrăm speranţa că se vor termina momentele astea grele cât mai curând, să poată reîncepe treaba, să reînceapă concertele, şi evident să şi producem bani pentru că rezervele se epuizează. Sănătoşi să fim!”, a spus Kamara pentru Click!

citește și...