Care este starea de sănătate a băiețelului lui Kamara. ”În luna martie vom ști care e următorul pas”

01.02.2021, 11:48
Care este starea de sănătate a băiețelului lui Kamara. ”În luna martie vom ști care e următorul pas”

Cântărețul Kamara a dat noi detalii despree starea de sănătate a băiețelului său, Leon.

.Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de șase ani a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia. Ulterior, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon a mai fost  supus și altor tratamente, iar acum starea  lui este una bună, după cum a explicat Kamara la Antena Stars. Leon a început să-și întindă mai bine picioarele și să facă pași susținuți.

„Am fost două săptămâni la Timișoara unde facem recuperări intensiv. Vin și specialiști din alte țări: din Spania, Republica Moldova, Ucraina. Vin să facă tratamente specifice cu el. I-au întins mai bine picioarele, a început să facă și pași susținuți… Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului își arată roadele pe parte cognitivă”, a explicat artistul, potrivit spynews.ro.

Care este starea de sănătate a băiețelului lui Kamara. ”Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație”

Kamara a explicat că în luna martie se va ști exact dacă Leaon va mai fi supus unei intervenții chirurgicale.

„Deocamdată așteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat. Trebuia să vină în decemebrie, dar, din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia. Vom pleca din nou la Timișoara unde va veni și osteopatul care are grijă de Leon. Îl vor examina și ne vor spune dacă urmează o altă operație, cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aștepte. În luna martie vom ști care e următorul pas”, a declarat cântărețul.

Kamara a dezvăluit și cum se înțelege cu mama lui Leon, Oana, afirmând că au reușit să ajungă la un consens. ”Eu cu Oana am ajuns la un consens, dincolo de săptâmânile în care sunt plecat și uneori mai poate să vină și ea, alteori când nu mai are sens să vină, îi zic să nu mai vină, facem o săptămână să stea la ea și una la mine. Într-atât încât celălalt să-și mai poată face din lucruri”, a spus el.

 

citește și...