Fiul lui Botgros, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale! Lidia Bejenaru se lupta cu cancerul

26.07.2021, 19:01
Fiul lui Botgros, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale! Lidia Bejenaru se lupta cu cancerul
Fiul lui Botgros, declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale! Lidia Bejenaru se lupta cu cancerul

Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros și al Lidiei Bejenaru, a făcut declarații sfâșietoare despre moartea mamei sale. Femeia a decedat luni dimineață, 26 iulie, după ce fusese operată de două ori.

Băiatul ei a dezvăluit că Lidia Bejenaru se lupta cu cancerul. Lidia Bejenaru și Nicolae Botgros au un băiat în vârstă de 45 de ani, Cornel, violonist în orchestra condusă de tatăl său.

Lidia Bejenaru se lupta cu cancerul

“A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Corneliu Botgros, pentru 6TV.

Trupul neînsuflețit al artistei va fi depus la Palatul Național din Chișinău.

Lidia Bejenaru i-a iertat aventurile soțului

Povestea de iubire dintre Nicolae Botgros și solista a început de pe vremea când Anișoara era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova. Fostul soț al al Anișoarei a scos la iveală faptul că cei doi au o relație de mulți ani.

‘Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc’, declara Dumitru Guşevatîi, în 2019.

Nicolae Botgros și-a recunoscut fiica, dar s-a întors la soție, în ciuda faptului că Anișoara Dabija a divorțat și era pregătită de o relație oficială cu maestrul.

”Toată lumea din Moldova știe asta, însă domnul Botgros și Anișoara se feresc să vorbească despre asta. S-au ferit cât au putut de mult, dar iată că a ieșit la iveală secretul. Ea a născut o fetiță în urmă cu câteva luni, iar maestrul i-a dat numele lui. Pe micuță o cheamă Nicoleta Botgros. Nici unul nu recunoaște asta, dar să vă mai spun ceva. Sunt o grămadă de artiste care se dau pe lângă acest geniu al muzicii, pentru a deveni celebre, și chiar ele trag de domnul Botgros. El își iubește enorm nevasta și e un om de respect. Faptul că a recunoscut copilul acesta și că i-a dat numele lui, vorbește încă o dată despre calitatea umană și responsabilitatea maestrului, indiferent de situația în care se află acesta”, a declarat pentru Click! o sursă din lumea muzicii populare.

citește și...