De ce ar fi murit soția lui Nicolae Botgros. Era în comă de mai multe zile, după o operație dificilă

26.07.2021, 16:00
De ce ar fi murit soția lui Nicolae Botgros. Era în comă de mai multe zile, după o operație dificilă
De ce ar fi murit soția lui Nicolae Botgros. Era în comă de mai multe zile, după o operație dificilă

Tragedie fără margini în familia celebrului Nicolae Botgros! Soția artistului, Lidia Bejenaru, a încetat din viață luni dimineață, 26 iulie, la vârsta de 68 de ani. 

Moartea Lidiei Bejenaru a lăsat o durere de nedescris în sânul familiei, dar și printre cei care au cunoscut-o. Solista Daniela Ploia, prietena celor doi soți, a detaliat ce i-ar fi adus sfârșitul soției lui Nicolae Botgros.

Cauza morții soției lui Nicolae Botgros

Femeia susține că aceasta a murit în urma unei hemoragii, după ce a fost supusă la două intervenții chirugicale la colon.

„Am avut onoarea să stăm la povești mult în noaptea nunții maestrului Aurel Blondea, unde dânsa și maestrul Botgros au fost nași (n.r. septembrie 2019). O femeie cu un suflet cât un munte, carismatică, de n-ai fi zis că o macină ceva! A avut două intervenții la colon și era în comă de trei zile. A făcut hemoragie și a murit. Păcat, mare păcat! Maestrul chiar suferă, deși lumea îl judecă!”, a declarat Daniela Ploia, pentru Click!

Lidia Bejenaru și dirijorul Nicolae Botgros erau căsătoriți de aproape 50 de ani. Cu toate că solistul a fost acuzat că a făcut un copil cu amanta, artista de muzică populară Anișoara Dabija, cei doi nu au divorțat.

Lidia Bejenaru i-a iertat aventurile soțului

Povestea de iubire dintre Nicolae Botgros și solista a început de pe vremea când Anișoara era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova. Fostul soț al al Anișoarei a scos la iveală faptul că cei doi au o relație de mulți ani.

‘Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc’, declara Dumitru Guşevatîi, în 2019.

citește și...