FOTO. Fiul lui Adrian Mutu, îndrăgostit lulea la 18 ani! Cine este iubita lui Mario. Adolescentul îi calcă pe urme tatălui său

11.09.2020, 10:08
FOTO. Fiul lui Adrian Mutu, îndrăgostit lulea la 18 ani! Cine este iubita lui Mario. Adolescentul îi calcă pe urme tatălui său
Fiul lui Adrian Mutu, îndrăgostit lulea la 18 ani! Cine este iubita lui Mario: 'Viaţa mea'

Zilele trecute, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu a împlinit 18 ani, motiv pentru care părinții lui i-au făcut cele mai frumoase urări cu ocazia zilei sale de naștere.

Mario Mutu a împlinit 18 ani

Deși sunt divorțați de ani buni, Adrian Mutu și Alexandra Dinu au rămas în relații bune și își cresc împreună băiatul. Mario Mutu a devenit acum major și poate face orice își dorește. Adolescentul locuiește alături de mama sa în Statele Unite, însă nu a uitat de țara lui. El este foarte activ pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu prietenii săi din România.

În plus, Mario Mutu nu-și mai ascunde nici viața amoroasă. Fiul lui Adi Mutu s-a afișat pe Instagram cu iubita lui, căreia i-a făcut o declarație de dragoste. Se pare că partenera lui Mario este tot o româncă, conform Impact.ro. De asemenea băiatul a publicat o imagine în care îşi ţine în braţe iubita și o sărută pasional.

Se pare că Mario Mutu îi calcă pe urme tatălui său, care a fost un adevărat Don Juan în tinerețe. Briliantul este acum la a treia căsnicie, dar a avut și numeroase aventuri cu diverse vedete din showbiz. Adrian Mutu a știut să aleagă cele mai frumoase femei, după cum mărturisea un jurnalist italian, care a și detaliat numeroasele aventuri ale acestuia.

‘În 2003 și 2004, cât a stat la Chelsea, lui Mutu i s-a dus vestea de mare cuceritor. Pentru îndrăzneala și succesul lui la femei, atacantul este asemuit de autorul cărții unor amorezi celebri, precum Don Juan și Casanova. Anii la Londra au fost pentru Mutu ca un pod tibetan care se zgâlțâia și fiecare mișcare greșită îi putea fi fatală, îl putea arunca în apa plină de crocodili. 

Ca să nu mai vorbim de prima dragoste, fotomodelul Anca Nicolae, cunoscută prin Pitești și cu care s-a văzut timp de câteva luni – o poveste devenită faimoasă publicului amator de mondenități și pentru amănuntul picant al partidei de sex petrecute la două noaptea în toaleta unui restaurant – se vorbește de fotomodelul Catrinel Menghia, atunci oficial iubita cântărețului trupei rock Krypton, Răzvan Fodor, cu care Adrian și-ar fi permis o scurtă vacanță la bordul propriului yacht’, spunea Matteo Morandini în cartea intitulată ‘Don Juan de Chelsea’.

Aventurile lui Adrian Mutu ar fi fost și motivul pentru care Alexandra, mama primului său copil, Mario, a decis sa divorțeze. Potrivit tabloidelor, Adrian Mutu s-a iubit cu Kitty Cepraga, Laura Andreșan, Rocsana Marcu și multe altele.

Adrian Mutu, mesaj emoționant pentru fiul cel mare

De ziua de naștere a fiului său cel mare, Adrian Mutu i-a transmis lui Mario că acum este un bărbat adevărat.

‘La mulți ani, băiatul meu ❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc! Niciodată nu renunța la visurile tale și sigur, într-o zi, se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. Happy 18th b’day!’, a scris Adrian Mutu pe Instagram.

Mario Mutu, probleme de sănătate

În trecut, Mario Mutu a suferit o operație pe cord deschis, după ce medicii italieni au descoperit că are probleme la inimă.

Mario avea un defect septal, o problemă des întâlnită la copii, iar medicii au luat decizia să îl opereze de urgență. La vremea respectivă, părinții băiatului, Adrian Mutu și Alexandra Dinu, au fost devastați! Cei doi erau deja divorțați.

“A fost o perioadă oribilă din viaţa mea. Nu am observat nimic până când, în timpul unui control medical amănunţit, pediatrul m-a sfătuit să-i fac lui Mario o electro-cardiogramă, singurul test medical în urma căruia se poate identifica o astfel de problemă a inimii.

Aşa am aflat că Mario are acea malformaţie. Toţi părinţii trebuie să fie precauţi şi să meargă la control cu copiii lor”, a spus fosta soţie a lui Adrian Mutu, pentru o publicație din Italia.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au divorțat în 2003. La doi ani distanță, Briliantul s-a recăsătorit din nou. Adrian Mutu și Consuelo Matos Gomez, originară din Republica Dominicană, au fost împreună din 2003 până în 2013 și au împreună două fete, Adriana Lea și Maya Vega. După divorț, bruneta a revenit în țara natală alături de copii.

În prezent, fostul fotbalist este însurat cu modelul Sandra Bachici, care i-a mai dăruit un băiețel, pe Tiago.

citește și...