Ce bunuri luxoase a pierdut Mutu la divorțul de Consuelo, a doua lui soție

17.10.2019, 16:03
Ce bunuri luxoase a pierdut Mutu la divorțul de Consuelo, a doua lui soție
Ce bunuri luxoase a pierdut Mutu la divorțul de Consuelo, a doua lui soție

Adrian Mutu a dezvăluit, recent, că a pierdut bunuri luxoase la divorțul de Consuelo, a doua lui soție. Cei doi s-au separat în 2013 și au făcut partajul imediat după.  

Deși se zvonea că Mutu a fost nevoit să își vândă casa din Miami pentru a-i despăgubi pe cei de la Chelsea, antrenorul a mărturisit că nu e adevărat, iar motivul pentru care a rămas fără luxosul imobil este altul. 

Ce bunuri luxoase a pierdut Mutu la divorțul de Consuelo

„Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea… Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost și președinte sau director general, dar eu am vrut să fiu antrenor. Depinde la ce nivel vreau să trăiesc. Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și iaht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux”, a spus fostul fotbalist pentru Gazeta Sporturilor. 

Mutu a vorbit și despre afacerile sale și pierdele pe care le-au înregistrat: „Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodisel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marțian… Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit, am bani”. 

Adrian Mutu și Consuelo Matos Gomez, originară din Republica Dominicană, au fost împreună din 2003 până în 2013 și au împreună două fete, Adriana Lea, de 10 ani, și Maya Vega, în vârstă de 8 ani. După divorț, bruneta a revenit în țara natală alături de copii. 

citește și...