Fiul de 17 ani al cântăreţei Sinead O’Connor, găsit mort: “Fiul meu frumos este acum cu Dumnezeu”. Artista acuză medicii

09.01.2022, 17:41

Fiul în vârstă de 17 ani al lui Sinead O’Connor, Shane O’Connor, a murit după ce acesta a dispărut la începutul săptămânii.  „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești. Acum este cu Dumnezeu”, spune cântăreața.

Sinead O’Connor a dezvăluit sâmbătă dimineața că fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis la câteva zile după ce a dispărut din secția de supraveghere a sinuciderilor unui spital irlandez.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, chiar lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu”, a scris ea pe Twitter. “Fie ca el să se odihnească în pace și să nu-i urme nimeni exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace.”

Shane era supravegheat la un spital din Dublin

Moartea a fost confirmată de compania de management a lui O’Connor.

“Din păcate, putem confirma că fiul lui Sinead, Shane, a decedat într-adevăr. Am cere politicos să se respecte cel mai mare respect și compasiune în acest moment cel mai dificil pentru Sinead și familie”, a declarat 67 Management într-o declarație sâmbătă.

Cântăreața acuză spitalul

Se pare că Shane fusese sub supraveghere a sinuciderii la un spital din Dublin, potrivit unor tweet-uri postate pe contul personal de Twitter al lui Sinead O’Connor.

Cântăreața a dat vina pe spital pentru că l-a lăsat pe adolescentă „să scape din mâna lor”.

Într-un alt mesaj, Sinead O’Connor l-a rugat pe fiul ei să nu-și facă rău.

„Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a dăltuit degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos”, a scris ea pe Twitter. “Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni. Du-te la Garda și hai să te ducem la spital.”

Poliția din Dublin nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii sâmbătă. Departamentul a declarat pentru The US Sun că Shane a fost găsit mort vineri la Wicklow, la sud de Dublin.

citește și...