Cauza morții lui Sean Connery: ce au scris medicii legiști în certificatul de deces

30.11.2020, 19:50
Cauza morții lui Sean Connery: ce au scris medicii legiști în certificatul de deces
Cauza morții lui Sean Connery: ce au scris medicii legiști în certificatul de deces/ foto: profimedia

Sean Connery a murit în urmă cu o lună, la vârsta de 90 de ani. Medicii legiști au dezvăluit abia acum cauza morții celebrului actor. 

Regretatul actor, pe numele său adevărat Thomas Connery, a decedat în somn din cauza unei insuficienţe cardiace cauzate de pneumonie şi vârsta înaintată, precizează presa străină.

Cauza morții lui Sean Connery

În certificatul de deces este precizat că Sean Connery a murit din cauza unei fibrilaţii atriale – frecvenţă cardiacă neregulată şi deseori rapidă care poate provoca flux sanguin scăzut, potrivit informațiilor publicate de TMZ. Actorul s-a stins din viață în casa lui Bahamas.

Înainte de a deceda, Sean Connery a lăsat o ultimă dorință. A vrut ca cenușa lui să fie împrăștiată și în orașul natal.

‘Îl vom aduce pe Sean înapoi în Scoţia. Asta a fost ultima lui dorinţă. A vrut ca cenuşa lui să fie împrăştiată în Bahamas, dar şi în oraşul lui natal. Ne-ar plăcea să organizăm o ceremonie pentru el în Scoţia’, a declarat văduva sa, Micheline Roquebrune, pentru Scottish Mail.

Sean Connery s-a chinuit înainte de a muri

În ultimele luni de viață, James Bond nu mai putea vorbi și se deplasa destul de greu. Cea de-a doua soție a lui Sean Connery, Micheline Roquebrune, a mărturisit că regretatul actor suferea de demență. Dorința lui era să moară în somn, fără să sufere.

Sean Connery și pictorița franceză Micheline Roquebrune au fost căsătoriți timp de 45 de ani.

‘Suferea de demenţă, iar acest lucru a avut cu adevărat efecte negative asupra sa. Era un om nemaipomenit şi am avut o viaţă minunată împreună. Cel puţin a murit în timpul somnului, foarte paşnic. Era ceea ce-şi dorea!

Asta nu mai era viață pentru el. Nici nu mai putea să vorbească în ultima vreme. Măcar a murit în somn și totul a fost atât de liniștit. Am fost tot timpul cu el și pur și simplu s-a dus. E tot ce și-a dorit’, a declarat Micheline Roquebrune.

 

 

citește și...