Fiul Danei Războiu, în război cu tatăl lui! De ce l-a dat în judecată pe fostul ministru al Sănătății

22.08.2020, 11:12
Fiul Danei Războiu, în război cu tatăl lui! De ce l-a dat în judecată pe fostul ministru al Sănătății
Fiul Danei Războiu, în război cu tatăl lui! De ce l-a dat în judecată pe fostul ministru al Sănătății

Fiul fostei prezentatoare tv, Dana Războiu, și-ar fi dat în judecată propriul tată, fostul ministrul al Sănătății, Ovidiu Brânzan. Se pare că băiatul l-ar fi acționat în instanță pentru majorarea pensiei de întreținere.

Conform Cancan.ro, fiul Danei Războiu a depus deja o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală.

Dana Războiu și Ovidiu Brânzan au divorțat cu mare scandal  în 2005. Despărțirea lor nu a fost în termeni amiabili. Fosta știristă l-a acuzat pe acesta că a lovit-o cu pumnii și picioarele de mai multe ori. În plus, în vara lui 2005 se prezenta la poliție pentru a-și denunța partenerul agresiv. La scurt timp, însă, Dana Războiu și-a restras plângerea.

L-a acuzat pe Ovidiu Brânzan de violență

Abia la 15 ani de la despărțire, Dana Războiu a găsit puterea să vorbească despre mariajul eșuat cu primul ei soț.

‘Nu era o relație perfecta, s-au acumulat multe probleme, care se rezolvă în interiorul cuplului. Nu am agresat-o, nu aș putea face acest lucru. Soția mea va rămâne întotdeauna în sufletul meu, iar copilul nostru, Victor, va fi mereu una din marile bucurii ale vieții mele’.

Am fost inconștientă. Am avut un curaj nebun, inconștient. Întâi am făcut și apoi mi-am dat seama ce am făcut. M-au tot sunat, de la purtătoarea de cuvânt a PSD-ului, la alți oameni importanți ca să-mi retrag plângerea. M-au sunat și foarte multe femei care mi-au spus: «suntem alături de tine». Și erau femei publice, femei cunoscute în România. Nu m-am gândit niciodată că nimeni nu ieșea să facă astfel de declarații publice, dar eu așa sunt. Sunt zodia Leu și fac foarte multe lucruri din impuls’, a declarat fosta prezentatoare TVR.

A divorțat și de al doilea soț

În 2019, Dana Războiu anunța că s-a despărțit și de cel de-al doilea soț, Bogdan Enoiu, după 11 ani de mariaj.

‘Nu mai există drum spre împăcare între ei, Dana este foarte hotărâtă să divorțeze, ultimii ani au fost un calvar pentru ea, mai ales că trebuia să fie mereu cu zâmbetul pe buze și să pară că este foarte fericită, ceea nu este deloc așa. A fost înșelată cu mai multe femei, culmea, și mai tinere decât ea, și este în continuare’, scria Cancan.ro

citește și...