Dana Războiu, după două mariaje eșuate. ”Cred că ar trebui să ne căsătorim pentru un an”

28.02.2020, 10:38
Dana Războiu, după două mariaje eșuate. ”Cred că ar trebui să ne căsătorim pentru un an”

Fosta vedetă de televiziune Dana Războiu și-a spus părerea despre căsnicie. Acesta susține că un mariaj ar trebui încheiat pe perioada unui an.

Dana Războiu a trecut prin două căsnicii, însă ambele s-au terminat cu un divorț. Vedeta a fost măritată cu Ovidiu Brânzan și cu Bogdan Enoiu.

Fosta prezentatoare TV este de părerea că o căsnicie ar trebui să fie făcută doar pe durata unui an, după cum a declarat pentru libertatea.ro.

„Cred că ar trebui să ne căsătorim pentru un an, adică ne căsătorim cu un contract pe perioadă determinată. Să fie o alegere. Anul acesta, te aleg pe tine și ne căsătorim, anul viitor, vedem dacă ne mai alegem unul pe celălalt. Și, dacă ne mai alegem în continuare, atunci ne mai căsătorim o dată și anul viitor. Și asta în fiecare an.

Să nu fie ceva pentru totdeauna, pentru că, de obicei, nu e pentru totdeauna. Statisticile arată că 50 la sută dintre căsătorii se termină cu divorț și, la a doua căsătorie, vreo 60 la sută. Ăsta e adevărul pe care noi preferăm să nu îl vedem, ca și cum dacă nu îl vedem nu se întâmplă. Eu zic că e o idee bună să fie căsătoria pentru un an”, a spus Dana Războiu pentru sursa mai sus-menționată.