Ce spune Dana Războiu despre căsnicia cu Ovidiu Brânzan! Fosta prezentatoare tv l-a acuzat că a bătut-o dur

03.02.2020, 12:08
Ce spune Dana Războiu despre căsnicia cu Ovidiu Brânzan! Fosta prezentatoare tv l-a acuzat că a bătut-o dur
Ce spune Dana Războiu despre căsnicia cu Ovidiu Brânzan!

Dana Războiu nu a avut deloc noroc în dragoste! Fosta prezentatoare tv a fost prima dată căsătorită cu fostul ministru al Sănătății, Ovidiu Brânzan, însă mariajul lor s-a terminat cu un scandal imens.

Ce spune Dana Războiu despre căsnicia cu Ovidiu Brânzan!

În urmă cu 15 ani, Dana Războiu depune o plângere la Poliție, în care îl acuza pe Ovidiu Brânzan de violență domestică. La vremea respectivă, fosta știristă a avut curaj și a vorbit public despre toate abuzurile la care a fost supusă din cauza bărbatului. Brânzan a negat că ar fi agresat-o.

‘Am fost inconștientă. Am avut un curaj nebun, inconștient. Întâi am făcut și apoi mi-am dat seama ce am făcut. M-au tot sunat, de la purtătoarea de cuvânt a PSD-ului, la alți oameni importanți ca să-mi retrag plângerea. M-au sunat și foarte multe femei care mi-au spus: «suntem alături de tine».

Și erau femei publice, femei cunoscute în România. Nu m-am gândit niciodată că nimeni nu ieșea să facă astfel de declarații publice, dar eu așa sunt. Sunt zodia Leu și fac foarte multe lucruri din impuls’, spunea fosta prezentatoare TVR.

Recent, vedeta tv a făzut dezvăluiri despre relația pe care o are în prezent cu primul ei soț. Dana Războiu a mărturisit că a depășit toate momentele grele. Dana Războiu și Ovidiu Brânzan s-au căsătorit în 2013, în mare secret, la Ambasada României de la Paris. În 2014 au devenit părinții un băiat, pe nume Victor.

‘Foarte bună, avem un copil împreună. Dar nu imediat după, să ne înțelegem. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte și ai nevoie de timp. E o etapă firească, e ca o etapă de doliu pentru că moare căsnicia.

Și dacă nu treci prin etapa de doliu, nu ai cum să o îngropi. Indiferent cine ia decizia divorțului, amândoi suferă. Nimeni nu se căsătorește cu intenția de a divorța peste 3, 5 sau 15 ani. Nu e un contract cu durată determinată. Deși, sincer, acum, la vârsta mea mă gândesc că poate nu ar fi rău să te căsătorești pentru un an și în fiecare an să te recăsătorești. În fiecare an să-l poți alege pe celălalt din nou. Cine ești azi, nu mai ești peste 10 ani. Eu nu știu cum voi fi eu peste 10 ani, darămite cum va fi celălalt peste 10 ani’, a spus Dana Războiu.

După mariajul eșuat cu Ovidiu Brânzan, Dana Războiu s-a recăsătorit cu milionarul Bogdan Enoiu, însă nici acesta nu a rezistat. La începutului lui 2019, cei doi au divorțat în mare discreție, la notar, după 11 ani de căsnicie.

Fosta prezentatoare tv explicat că mariajul cu Bogdan Enoiu s-a încheiat din cauza infidelității.

citește și...