Fiul cuplului Prodan – Reghe a răbufnit la auzul veștii că tatăl său ar avea o amantă: „Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea prostituatelor”

21.06.2021, 13:58
Fiul cuplului Prodan - Reghe a răbufnit la auzul veștii că tatăl său ar avea o amantă: „Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea prostituatelor”
Fiul cuplului Prodan - Reghe a răbufnit la auzul veștii că tatăl său ar avea o amantă: „Nu s-ar atinge de banii copiilor ca să le dea prostituatelor”

De aproape o săptămână, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în centrul atenției, după ce antrenorul a recunoscut public că s-a despărțit de impresară.

În plus, s-a tot zvonit că Reghe ar avea o amantă de 10 ani. La auzul acestor vești, fiul său cel mic, Laurențiu Reghecampf Jr., a răbufnit pe rețelele de socializare.

Laurențiu Reghecampf, susținut de fiul său mai mic

Adolescentul a spus că tatăl lui nu ar putea vreodată să o înșele pe Prodanca și că familia lor este cea mai unită.

Băiatul i-a luat apărarea tatălui său, mărturisind că este exclus ca acesta să aibă o amantă.

‘Mai aveți multe minciuni? Când tatăl meu va plănui în secret un divorț… înseamnă că nu mai este tatăl meu! Când tatăl meu o să plece de acasă sau o să distrugă familia din cauza unor femei avare de bani atunci înseamnă că tatăl meu nu mai este Laurențiu Regehcampf. Știu că mulți dintre voi vor să-i vadă despărțiți, dar mai bine murim decât să vă facem pe plac.

Familia noastră va rămâne unită până la moarte. Tatăl meu preferă să moară decât să-și facă copiii de rușine. O divinizează pe mama mea! Nu vă e rușine să spuneți de atâția ani că tatăl meu are o amantă? Îl apăr cu toată ființa mea. Tatăl meu nu s-ar atinge de banii copiilor lui ca să le dea prostituatelor. Dacă vedeți prostituate în familia mea… atunci vom muri împreună’, a scris Laurențiu Jr. pe Instagram.

Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează după 13 ani de mariaj

Laurențiu Reghecampf și Prodanca s-au căsătorit pe data de 14 iunie a anului 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior. După 13 ani de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf lasă în urmă o avere colosală, pe care acum trebuie să o împartă.

Familia Reghecampf a reușit să strângă sume uriașe de bani din diferite domenii, de la fotbal la afaceri în SUA. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan dezvăluia că are o avere estimată între 50 și 100 de milioane de euro.

“Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro”, a mărturisit Anamaria Prodan.

citește și...