Cu cine s-ar iubi Laurențiu Reghecampf de aproape 10 ani. Apropiații cuplului Reghe-Prodanca au rupt tăcerea

18.06.2021, 16:00
Cu cine s-ar iubi Laurențiu Reghecampf de aproape 10 ani. Apropiații cuplului Reghe-Prodanca au rupt tăcerea
Cu cine s-ar iubi Laurențiu Reghecampf de aproape 10 ani. Apropiații cuplului Reghe-Prodanca au rupt tăcerea

Anunțul divorțului dintre Anamaria și Laurențiu Reghecampf nu a surprins pe toată lumea. În ultimii ani s-a tot zvonit că cei doi ar avea probleme în căsnicie și fiecare dintre ei ar fi implicați în relații extraconjugale.

De ani buni se speculează că Dan Alexa ar fi amantul Anamariei Prodan. Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf ar forma un cuplu de aproape zece ani cu o blondă sexoasă, căreia îi face toate poftele.

Laurențiu Reghecampf are amantă?

„Reghe are amantă de opt ani, i-a făcut fetei și salon de înfrumusețare în Dorobanți. Știe cam toată lumea de această relație, chiar și Ana. Așa cum și Reghe știe de ea și de Alexa. Doar că fiecare s-a făcut că se uită în altă parte și și-a văzut de treabă, continuând să pozeze într-un cuplu fericit.

Cine a crezut aia că Ana i-a dat ditamai palma lui Alexa și a fost strict profesional? Acolo a fost gelozie toată ziua, toată lumea știe povestea. El a venit la meci cu iubita lui, o blondă sexy, iar Ana a luat-o razna și l-a lovit. Reghe știe toate lucrurile astea, toți știm, dar fiecare își vede de familia lui, nu se bagă nimeni”, au declarat surse din anturajul lui Gigi Becali, potrivit PlaySport.

Anamaria Prodan neagă că soțul o înșală

În schimb, Anamaria Prodan a negat vehement că soțul său ar avea o amantă, precizând sus și tare că Reghe nu ar face niciodată așa ceva.

„Nu cunosc aceste site-uri, nu cunosc aceste femei, nu mă interesează cine sunt, nu mă interesează aceste zvonuri care vin din partea anturajului lui G…, ale nu știu cui, nu sunt pentru noi. Eu ce știu și vă spun cu mâna pe inimă este că Reghecampf este unicat și nu a greșit o dată în viața lui, nu și-a făcut copilul de râs.

Reghecampf își dorește ca băiatul lui cel mic, care îl idolatrizează, băiatul cel mare și fetele, să meargă foarte mândri pe stradă, să nu vină cineva să spună «golanul de taică-tu». Reghecampf nu ar face niciodată așa ceva”, a declarat Prodan pentru Spynews.

Dan Alexa, sătul de zvonurile despre presupusa relație de iubire cu Anamaria Prodan

Antrenorul de fotbal a negat încă o dată că s-ar iubi pe ascuns cu soția lui Laurențiu Reghecampf și a cerut tuturor să respecte relația de prietenie cu Prodanca.

‘Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie’, a declarat Dan Alexa, notează Cancan.

Anamaria Prodan şi Dan Alexa au fost în centrul atenţiei în 2019, după ce impresara l-a lovit peste faţă pe antrenorul Astrei. Tot incidentul a avut loc la finalul partidei de la Giurgiu cu FC Botoșani, în holul de lângă vestiare. Soţia lui Reghe a avut o discuţie aprinsă cu Alexa şi i-a tras un pumn în faţă.

citește și...