Ce avere impresionantă au de împărțit Anamaria Prodan și Reghecampf! Cu ce se lăuda impresara: ‘Aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi’

18.06.2021, 12:39
Ce avere impresionantă au de împărțit Anamaria Prodan și Reghecampf! Cu ce se lăuda impresara: 'Aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi'
Ce avere impresionantă au de împărțit Anamaria Prodan și Reghecampf

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este iminent, însă acest aspect nu mai este o noutate pentru apropiații lor. 

Laurențiu Reghecampf a confirmat că urmează să divorțeze de impresară, deși aceasta neagă că ar avea probleme în căsnicie. Anunțul despărțirii vine la două săptămâni după ce și-au reînnoit jurămintele.

Anamaria Prodan și Reghecampf divorțează după 13 ani de mariaj

Laurențiu Reghecampf și Prodanca s-au căsătorit pe data de 14 iunie a anului 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior. După 13 ani de mariaj, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf lasă în urmă o avere colosală, pe care acum trebuie să o împartă.

Familia Reghecampf a reușit să strângă sume uriașe de bani din diferite domenii, de la fotbal la afaceri în SUA. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan dezvăluia că are o avere estimată între 50 și 100 de milioane de euro.

“Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Au de împărțit o avere impresionantă

Mai mult de atât, impresara are colecţii de ceasuri, bijuterii şi case în străinătate. Pe lângă banii câștigați din fotbal, Anamaria Prodan are o pasiune mare pentru diamantele şi accesoriile de la marile case de modă.

Nu se desparte niciodată de brăţările Cartier, în valoare de 100.000 de euro. Cea mai recentă investiție a impresarei este un ceas marca Audemars Piguet Royal, în valoare de 300.000 de euro.

„Este un ceas pe care mi l-am dorit şi pe care l-am cumpărat imediat. Ştiţi că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preţ! De asta muncesc în fiecare zi, de dimineaţă până seara – să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult”, a mai spus ea.

”Am evoluat! E normal să am mai multe brăţări în fiecare an, că muncesc. Eu şi când eram mică aveam lanţ de aur, când lumea nu ştia ce e ăla. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc”, a mai menţionat Anamaria Prodan Reghecampf.

citește și...