Aurel Pădureanu a făcut declarații terifiante după moartea soției! Cornelia Catanga și-a prevestit moartea? ‘Știa că nu mai apucă Paștele’

29.03.2021, 17:44
Aurel Pădureanu a făcut declarații terifiante după moartea soției! Cornelia Catanga și-a prevestit moartea? 'Știa că nu mai apucă Paștele'
Aurel Pădureanu a făcut declarații terifiante după moartea soției! Cornelia Catanga și-a prevestit moartea? 'Știa că nu mai apucă Paștele'

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri terifiante! Soțul regretatei soliste a mărturisit că aceasta și-a prevestit moartea. 

Cornelia Catanga a decedat la 63 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19! Fiul și soțul său nu-și revin din șoc de când au condus-o pe ultimul drum.

“N-aș dori nici la cel mai mare dușman al meu să i se întâmple așa ceva. A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine și de Alexandru”, a declarat Pădureanu la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Cornelia Catanga știa că va muri

Mai mult de atât, soțul Corneliei Catanga a mărturisit că artista și-a presimțit moartea încă de la începutul anului.

“Cornelia avea premoniții! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele. N-am crezut în viața mea că chiar așa se va întâmpla. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a mai povestit Aurel Pădureanu.

Funeraliile Corneliei Catanga au avut loc la Cimitirul Ghencea Civil sâmbătă, 27 martie, însă puțini au fost cei care au putut să-și ia rămas bun de la artistă. Ea a fost înmormântată dezbrăcată, băgată într-un sac, într-un sicriu sigilat, conform protocolului Covid.

A fost înmormântată fără haine

“Mă doare că la un om așa mare cum a fost Cornelia să nu apuc să-i fac datinile. O zi trebuia să mă lase în plus să vină lumea să-i aducă coroane. Sunt așa de supărat în sufletul meu. Când am fost la morgă i-am văzut doar capul. Dormea ca un copil. Și am țipat: Și în loc s-o îmbrac și eu, că avea peste 300 de rochii! Să ajungă femeia mea să mi-o dea într-un sac! Îmi pare rău că sunt român și că trăiesc în țara asta! Îmi zicea:

Ni s-a impus să o înmormântăm urgent! Cum a plecat de la morgă, domnul Gigi Păun a zis să o ducem la biserica lui, m-am bucurat. Atunci m-a sunat că nu le dă voie Poliția s-o ducem la biserica lui. Am vrut s-o ducem la capelă, nici acolo nu au vrut. A intervenit doamna Șoșoacă și a zis: . Am fost obligat să o înmormântez pe loc, fără să mai așteptam. A anunțat Alexandru pe Facebook și a venit foarte puțină lume”, a mai spus Aurel Pădureanu.

 

citește și...