Aurel Pădureanu și fiul lui, declarații sfâșietoare despre Cornelia Catanga. ”Sufăr enorm de mult”

04.06.2021, 16:41
Aurel Pădureanu și fiul lui, declarații sfâșietoare despre Cornelia Catanga. ”Sufăr enorm de mult”

Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, au făcut declarații sfâșietoare despre cea care a fost interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, și fiul lor, Alexandru, au fost prezenți la emisiunea ”teo Show”, de la Kanal D, unde au făcut declarații despre dispariția interpretei de muzică de petrecere. „Merg pe stradă și aștept să văd oameni care seamănă cu Cornelia. M-a deranjat cum a fost îngropată, sufăr enorm de mult. Era o fire sensibilă, fricoasă, nu am apucat nici să îi cimentez groapa. A început să plângă când am scos bradul. A avut premoniție, ea acum doi ani și jumătate a avut un infarct, iar când i s-a pus stentul a făcut stop cardio-respirator. Cânta, dar obosea”, a declarat Aurel Pădureanu, citat de wowbiz.ro. „Noi nu mai avem lacrimi să mai plângem. Plânge sufletul și inima. Pe ea o face cea mai fericită atunci când eu cânt. O să plec (n.r. în America) pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele, să plec și să îmi continui cariera. Îmi amintesc când eram cu ea împreună, mă trezea și îmi zicea să pun mâna pe pian”, a spus Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a mai declarat Aurel Pădureanu, potrivit click.ro.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...