Fiul Corneliei Catanga nu-și revine după moartea artistei. ”Suntem distruși sufletește”

19.05.2021, 12:32
Fiul Corneliei Catanga nu-și revine după moartea artistei. ”Suntem distruși sufletește”
Fiul Corneliei Catanga nu-și revine după moartea artistei. ”Suntem distruși sufletește”

Alex Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, nu-și revine după dispariția mamei sale. Acesta a făcut noi declarații în care vorbește despre suferința care îl macină.

Alex Pădureanu este distrus de durere după dispariția mamei sale, regretata interpretă de muzică lăutărească și de petrecere Cornelia Catanga. Alex Pădureanu a mărturisit, pentru click.ro, că familia merge tot timpul la mormântul Corneliei Catanga. De asemenea, fiul Corneliei Catanga a dezvăluit că el și tatăl său locuiesc acum într-un apartament închiriat de sora sa, Nicoleta.

„Suntem distruși sufletește. Ne este mare foc și dor de ea, plângem într-una. Nu există la două zile să nu mergem la cimitir. Greu! Noi stăm la sora mea, la Nicoleta. Locuim într-un apartament închiriat de ea. Deocamdată suntem bine, că sunt ei lângă noi. Nu știm ce o să fie mai târziu…Vedem”, a declarat fiul Corneliei Catanga.

„Eu am impresia că mă duc în altă parte. Până și zilele sunt fără rost. Am impresia că s-a oprit timpul în loc. Să aveți sănătate, că e cea mai de preț. Și liniște”, a mai spus Alex Pădureanu pentru sursa mai sus-menționată.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...