Fiul Corneliei Catanga nu mai vrea să se căsătorească. Mărturia emoționantă făcută de Aurel Pădureanu. ”Ce este în sufletul lui este și în sufletul meu”

13.01.2022, 12:25
Fiul Corneliei Catanga nu mai vrea să se căsătorească. Mărturia emoționantă făcută de Aurel Pădureanu. ”Ce este în sufletul lui este și în sufletul meu”
Aurel Pădureanu a făcut publică o scrisoare a Corneliei Catanga. Cuvintele sunt sfâșietoare

La un an de când Cornelia Catanga s-a stins din viață, decesul regretatei artiste a lăsat multă durere în urmă. Cei mai afectați sunt Aurel și Alexandru Pădureanu. Soțul cunoscutei artiste a făcut mărturisiri despre suferință fiului său. ”Ce este în sufletul lui este și în sufletul meu”, spune artistul.

Aurel Pădureanu spune că fiul lui și al Corneliei Catanga, Alexandru, nu își mai dorește să se mai căsătorească.

Daca în urmă cu câteva luni Alexandru era decis să ajungă în fata altarului, acum fiul artistei este mult prea îndurerat și nu-și mai dorește în niciun fel să se căsătorească. Aurel Pădureanu spune că și-a dorit ca Alexandru și partenera ei să ajungă în fața altarului, nu să organizeze și o petrecere.

”Nu o să facă pentru că suntem loviți prea mult sufletește”

Aurel Padureanu spune că Alexandru este prea lovit sufleetste pentru a se gândi la căsătorie, iar totul a fost interpretat greșit. Mai mult artistul spune că lasă totul în mâinile lui Dumnezeu și tot ce își dorește este că fiul lui să fie fericit.

 

”Ce este în sufletul lui este și în sufletul meu.

El o să facă nunta când va pleca în Statele Unite ale Americii. În mai sau în iunie. Acum este lovit prea puternic sufletește copilul și nu își dorește facă treaba asta sub niciun aspect posibil. Eu am încercat. Eu, de fapt, am vrut să îi duc aici la cununie, să facă cununia. Ea să-și facă actele pentru cetățenia română. S-a înțeles greșit când a spus că o să facă nuntă.

Nu o să facă pentru că suntem loviți prea mult sufletește și nu ne arde de așa ceva la ora actuală. Asta era și dorința Corneliei să facă un copil sau doi. Acum depinde și de ei. Să dea Domnul să fie fericiți acolo unde or să plece”, a declarat Aurel Pădureanu în cadrul unei emisiuni TV.

Cornelia Catanga îi transmite mesaje lui Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu a povestit că suferă din cauza pierderei soției sale, Cornelia Catanga. Aceasta a precizat că artista îi apare în vis tot mai des și că de fiecare dată îi trimite tot felul de mesaje.

Aurel Padureanu a mărturisit că soția lui în vis în timp ce se așeza lângă el și i-a spus să aibă grijă de băiatul lor, Alexandru și să-l ajute în tot ceea ce și-a propus.

 

citește și...