Aurel Pădureanu a făcut publică o scrisoare a Corneliei Catanga. Cuvintele sunt sfâșietoare

05.01.2022, 11:59
Aurel Pădureanu a făcut publică o scrisoare a Corneliei Catanga. Cuvintele sunt sfâșietoare
Aurel Pădureanu a făcut publică o scrisoare a Corneliei Catanga. Cuvintele sunt sfâșietoare

Aurel Pădureanu, cel care i-a fost soț regretatei interprete de muzică de petrecere Cornelia Catanga, a făcut publică, la o emisiune de televiziune, o scrisoare a partenerei sale de viață, scrisă în urmă cu 15 ani. Cuvintele scrise la acea vreme de Cornelia Catanga pentru soțul ei sunt mai mult decât emoționante.

Aurel Pădureanu a făcut publică, la o emisiune de televiziune, o scrisoare primită de la Cornelia Catanga, în urmă cu 15 ani. Artistul a mărturisit că de când a găsit scrisoarea respectivă o poartă mereu cu el și că se emoționează extrem de tare ori de câte ori o citește.

”La multi ani, iubire. Luna august este cea mai semnificativă lună a anului, pentru că ne-a unit pe veci. Adu-ţi aminte că pe data de 29-30 august 1990 am ajuns in Ţara Sfântă, iar pe data de 15 septembrie parcă eram de o viaţă împreună. În cei 48 de ani ai mei, nu am ştiut ce inseamnă adevărata dragoste, iubire, mângăiere. Mă faci să tresar la orice atingere. Îți jur pe Alexandru, rodul dragostei noastre, că tu esti omul pe care l-am iubit şi îl voi iubi până când în gură îmi va intra ţărână”, scria Cornelia Catanga în scrisoarea respectivă, potrivit wowbiz.ro.

Aurel Pădureanu a făcut publică o scrisoare a Corneliei Catanga. ”Ţi-am fost alături şi îţi vor fi alături până la sfârşitul vieţii mele”

”Ţi-am fost alături şi îţi vor fi alături până la sfârşitul vieţii mele. Îmi pare rău pentru că nu am avut bani să-ţi serbez ziua, dar dragostea pe care ţi-o port consideră că este cel mai de preţ cadou, pentru că pe buzele mele, în orice secundă te strig şi mă cert doar cu tine. Dacă după ce citeşti această scrisoare vii la mine, îmi confirmi dragostea ta, dacă nu, măine seară invită-mă la o cină romantică. Nu te voi refuza. Cu toată dragostea Corny!”, mai scria Cornelia Catanga în scrisoare.


La emisiunea respectivă, Aurel Pădureanu a mărturisit că a visat-o de câteva or pe cea care i-a fost parteneră de viață: „Nu există zi să nu plâng şi să nu-mi aduc aminte de ea. Noi nu am fost despartitit nicio zi. Am visat-o de câteva ori. M-am rugat la Dumnezeu sa-mi trimita un semnal din partea ei, să stiu cum a murit, cum s-a intamplat. Am visat că a venit langa mine, a pus mana pe mine şi mi-a zis: ”stai linistit că eu sunt bine, ai grija de Alexandru”. Eu exist, dar nu trăiesc. Dacă nu mai am omul de lângă mine, banii nu mai valorează absolut nimic”.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...