Cum a încercat Cornelia Catanga să se trateze acasă de COVID-19! Ce medicament interzis a luat

26.03.2021, 12:12
Cum a încercat Cornelia Catanga să se trateze acasă de COVID-19! Ce medicament interzis a luat

Cornelia Catanga a decedat la 63 de ani, după ce a fost răpusă de coronavirus! Solista de de muzică lăutărească nu credea deloc în virusul ucigaș și a încercat să se trateze singură acasă. 

Cornelia Catanga a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar, joi seară, 25 martie. Din nefericire, vedeta a făcut stop cardiac înainte ca medicii s-o intubeze.

“Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa.

Cornelia Catanga s-a tratat acasă de COVID-19

Jurnalista a explicat că soţul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, dar și solista, nu credeau în COVID-19.

„M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul Covid, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat. Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa… Este cumplit ce s-a întâmplat”, a declarat Mara Bănică la Antena 3.

Cornelia Catanga, la un pas de moarte după naștere

Cântăreața de muzică lăutărească a fost la un pas de moarte imediat după ce s-a născut. Artista a avut doar 850 de grame la naștere! Catanga s-a nascut prematur și nu cântărea nici măcar un kilogram.

„Mama era gravidă cu mine în șapte luni și s-a dus în pădure, pe Valea Buzăului de unde sunt eu, să care lemne pentru foc. Nu avea cine să o ajute, așa că s-a încumetat să care singură greutăți interzise pentru o femeie însărcinată. Din păcate, cum a ajuns acasă, au apucat-o contracțiile. Nu a fost la dispensar, ci a chemat de urgență moașele care au ajutat-o să nască. Culmea e că eu eram atât de mititica și de fragilă, aveam doar 850 de grame, încât moașă a crezut că sunt moartă. M-a pus într-o cârpă și m-a aruncat sub pat că să nu mă vadă mama. Surpriză, când nimeni nu se aștepta ca eu să trăiesc, am început să plâng. Abia atunci m-au luat în brațe și m-au spălat”, spunea Cornelia Catanga în urmă cu câțiva ani.

citește și...