Fiul Corneliei Catanga este din nou singur! S-a despărțit de viitoarea soție. Cum a reacționat mama lui

18.01.2021, 11:41
Fiul Corneliei Catanga este din nou singur! S-a despărțit de viitoarea soție. Cum a reacționat mama lui
Fiul Corneliei Catanga este din nou singur! S-a despărțit de viitoarea soție. Cum a reacționat mama lui

Fiul Corneliei Catanga este din nou singur! Solista de muzică lăutărească a dezvăluit că băiatul ei, Alexandru, a pus punct relației cu femeia pe care urma să o ia de soție anul acesta. 

Unicul fiul al Corneliei Catanga s-a iubit vreme de aproape doi ani cu Alina, tânăra pe care voia să o ia de soție.

Cei doi aveau planuri de căsătorie, însă toate pregătirile au fost anulate. Se pare că fosta parteneră a lui Alexandru avea alte planuri de viitor, care nu-l includeau pe fiul artistei.

Fiul Corneliei Catanga s-a despărțit de iubită

Cei doi tineri au locuit în casa părinților Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Deși păreau că se înțeleg de minune, în ultima perioadă, Alexandru și iubita lui se certau tot mai des. Motivul ar fi fost o viitoare plecare în America pentru ca fata să își continue cariera de succes.

‘Alexandru nu mai este împreună cu fata cu caee era de un an și opt lunu și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme. Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis ca nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou’, a mărturisit Cornelia Catanga, la Antena Stars.

‘Alexandru deja are o altă iubită. Este o fată foarte frumoasă, sunt pe aceeași lungime de undă. Stau la noi de pe 1 ianuarie. Dacă se dă drumul la evenimente, îi face mare nuntă și botez lui Alexandru’, a mai adăugat Cornelia Catanga.

Fosta noră a solistei s-a născut în America

La începutul lui 2019, Catanga se arăta foarte încântată de viitoarea ei noră. Fiul ei mărturisea că iubita lui s-a născut în America și că urmau să se mute amândoi acolo.

‘Alina are o altă profesie, nu e artist, e din America, născută la New York! O să vină luna viitoare în Bucureşti! Şi apoi va urma să ne cununăm şi să ne întoarcem în America! Că acolo este şi visul meu să îmi urmez cariera artistică !!! Am cântat în faimosul club din lume la «Blue Note», invitat de cel mai mare trompetist din lume Arturo Sandoval. Mama şi tata sunt extraordinar de fericiţi. Sunt în ţară de la Crăciun, am petrecut Sărbătorile aici, dar mor de dorul iubitei mele!’, spunea Alexandru pentru Click!

citește și...