Cornelia Catanga, enervată de soțul său, Aurel Pădureanu. ”Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”

17.01.2021, 15:12
Cornelia Catanga, enervată de soțul său, Aurel Pădureanu. ”Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”
Cornelia Catanga, enervată de soțul său, Aurel Pădureanu. ”Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”

Interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga s-a certat din nou cu partenerul său de viață, Aurel Pădureanu. Cei doi au avut parte de sărbători tensionate.

Cornelia Catanga a fost deranjată de gesturile pe care le-a făcut partenerul său de viață, Aurel Pădureanu, cu ocazia sărbătoarilor de iarnă.

„A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a declarat Cornelia Catanga, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu, botezat de fratele dictatorului Nicolae Ceaușescu

Cornelia Catanga anunța anul trecut că s-a separat de soțul ei, Aurel Pădureanu, încă din luna aprilie, însă fără a explica care au fost motivele care au dus la despărțire. Ulterior, și partenerul de viață al artistei a făcut declarații despre despărțirea lor. Cei doi au împreună un fiu, Alexandru, care a fost botezat de fratele dictatorului Nicolae Ceaușescu, Ion Ceaușescu, după cum a dezvăluit interpreta de muzică de petrecere pentru impact.ro.

”Pentru Nicolae Ceaușescu n-am prea cântat, ci pentru Ion, fratele lui Nicolae, și pentru Nicu Ceaușescu, fiul lui. Ion îmi știa toate versurile, de pe rost, dacă te încurcai te completa el, îi plăcea piesa ”Aseară fusei la bal și m-a furat un țigan!”, nici nu mai știu toate versurile, era o piesă la modă p-atunci, fiecare solist avea versurile lui. Pe Ion Ceaușescu l-am ales ca naș pentru fiul nostru, Alexandru e botezat de el. Ion Ceaușescu a murit anul acesta, din păcate nu am ajuns la înmormântare, din cauza pandemiei”, a spus Cornelia Caranga.

citește și...