Cornelia Catanga a ajuns la capătul puterilor! Ce se întâmplă cu solista de muzică de petrecere

05.01.2021, 18:20
Cornelia Catanga a ajuns la capătul puterilor! Ce se întâmplă cu solista de muzică de petrecere
Cornelia Catanga a ajuns la capătul puterilor! Ce se întâmplă cu solista de muzică de petrecere

Cornelia Catanga trece prin momente grele, după ce pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe țara noastră. Solista de muzică de petrecere s-a despărțit de soțul ei, Aurel Pădureanu, și a pierdut lupta cu kilogramele. 

Cornelia Catanga a rămas fără niciun ban din cauza pandemiei de COVID-19, care a împiedicat-o să meargă la cântări. Pentru că a stat mai mult acasă, artista s-a îngrășat peste măsură în doar câteva luni.

Aceasta a dezvăluit că a pus 28 de kilograme în plus și că și-ar dori să-și recapete silueta dinainte, mai ales că se pregătește de nunta fiului său, Alexandru.

Cornelia Catanga, afectată de pandemie

‘În pandemie, am pierdut o căruță de bani și m-am îngrășat 28 de kilograme, din lipsă de evenimente. Aveam în 2020 multe nunți și botezuri, zeci de petreceri private. Sportul meu era cântatul, stăteam și câte 3 ore pe scenă. Dar, nu mă dau bătută, voi slăbi din nou! Am ajuns la 84 de kilograme, de la 56 de kilograme, din cauza stresului. Nu ieșim din casă, mai ciugulim câte ceva de prin frigider.

Sportul meu era scena, la concerte cântam și câte trei ore, chiar dacă eram plătită pentru două ore. Voi slăbi din nou, am atâtea rochii frumoase de scenă, trebuie să le port. În plus, după ce trece pandemia, vreau să-i fac fiului meu, Alex, o nuntă ca-n povești, cu peste 200 de invitați’, a declarat Cornelia Catanga pentru playtech.ro.

În vara lui 2019, Cornelia Catanga a suferit un infarct și a început să țină un regim drastic.

‘Mâncam de supărare, de dorul lui. I-am zis că, dacă nu se întoarce, o să mă găsească moartă! După infarct, mâncam multe fructe, renunțasem la carne și la pâine, la produsele de patiserie’, a mai spus aceasta.

Locuiește cu chirie

Solista de muzică lăutărească a ajuns să locuiască cu chirie, după ce banca i-a luat casa. În plus, artista trăiește acum pe banii fiului său.

Cornelia Catanga și soțul ei, Aurel Pădureanu, o duc din ce în ce mai greu din punct de vedere financiar. Cei doi abia dacă își mai pot plăti lunar chiria.

‘Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă Banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la Bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?’, a mărturisit cântăreața la Antena Stars.

citește și...