Fiul Andreei Podărescu a fost diagnosticat cu leucemie. Micuțul este internat la ATI: ‘Durerea pe care o simt este de nedescris’

04.10.2020, 14:24
Fiul Andreei Podărescu a fost diagnosticat cu leucemie. Micuțul este internat la ATI: 'Durerea pe care o simt este de nedescris'
Fiul Andreei Podărescu a fost diagnosticat cu leucemie. Micuțul este internat la ATI: 'Doamne, nu mi-l lua'

Andreea Podărescu trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale! Fiul ei a fost diagnosticat cu o boală gravă: leucemie. Copilul a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a simțit foarte rău. În aceste momente, micuțul este internat la terapie intensivă.

Fiul Andreei Podărescu a fost diagnosticat cu leucemie

Andreea Podărescu a făcut și primele declarații despre starea de sănătate a băiatului său. Bruneta este disperată și a făcut un apel public pentru a cere oamenilor să se roage pentru el.

În urma investigațiilor amănunțite, fiul de trei ani al Andreei Podărescu, Anthony, a fost diagnosticat cu leucemie.

‘Durerea pe care o simt este de nedescris în cuvinte şi nu doresc ca nicio mamă să treacă prin ce trec eu acum. Vă rog din suflet sa vă rugaţi pentru copilaşul meu. Aştept rezultatele astăzi, s-au repetat analizele de ieri, aştept să văd, situaţia nu este deloc ok. Sunt devastată, efectiv. Copilaşul meu nu merită aşa ceva, e totul foarte nedrept. S-a simţit rău, a avut temperatură şi frisoane la un moment dat, acum două seri, dar pe zi a fost foarte vioi, am mers în parc, s-a jucat, nu a fost nicio problemă. Într-adevăr, a mâncat puţin mai mult decât în celelalte zile pentru că probabil a fost şi mult mai activ’, a spus Andreea Podărescu pentru Spynews.

Bruneta a povestit că cel mic a făcut o enterocolită, motiv pentru care a decis să meargă de urgență cu el la spital. Acolo, medicii nu i-au dat deloc vești bune. Din nefericire, starea micuțului este gravă.

‘El a mai făcut enterocolita şi nu a fost atât de grav, adică l-am tratat acasă fără nicio problemă, doar că aceste pete m-au dus cu gândul că într-adevăr este ceva foarte grav pentru că nu le-am mai văzut până acum. Deja i-au luat sânge copilaşului şi aştept rezultatele analizelor. Momentan este sub medicatie, este la perfuzie, suntem la terapie intensiva. Nu am cum sa spun ca este vioi pentru ca s-a simtit foarte, foarte rau. Starea lui s-a agravat dimineata, cand am si constatat ca are acele pete pe corp si nu mai era copilul meu’, a mai spus Andreea Podărescu.

Andreea Podărescu a fost umilită şi bătută de tatăl copilului său

Andreea Podărescu şi fostul ei partener, Gheorghe Bădoi, au fost împreună vreme de aproape patru ani. Cei doi s-au cunoscut la o terasă din Herăstrău.

La nici doi ani de relaţie, bruneta a rămas însărcinată, bărbatul dorindu-şi foarte multe acest copil. Însă totul s-a schimbat înainte ca Andreea să nască. Cei doi s-au despărţit când băieţelul avea 7 luni.

‘Sunt într-un conflict care durează de foarte mult timp. A devenit mult mai violent de un an şi jumătate. De când noi doi ne-am despărţit. M-a strâns de gât, mi-am văzut moartea cu ochii’, spunea Andreea Podărescu la “Xtra Night Show”, în 2019.

 

citește și...