Andreea Podărescu a obținut un ordin de protecție împotriva tatălui copilului! A fost bătută în plină stradă

14.12.2019, 12:22
Andreea Podărescu a obținut un ordin de protecție împotriva tatălui copilului! A fost bătută în plină stradă
Andreea Podărescu a obținut un ordin de protecție împotriva tatălui copilului!

La începutul anului 2018, Andreea Podărescu a pus punct relației cu George, tatăl băiatului său. Despărțirea lor a fost una cu scandal. De atunci, cei doi se războiesc pe custodia celui mic.

Andreea Podărescu a obținut un ordin de protecție împotriva tatălui copilului!

Recent, bruneta a obținut și un ordin de protecție împotriva fostului ei iubit. Andreea Podărescu susține că fostul partener a pus o altă tânără să o bată, motiv pentru care și-a scos certificat medico-legal la IML.

“El a venit cu domnișoară cu care este în data de 6 decembrie, iar domnișoara a sărit din mașină și m-a lovit cu pumnii și picioarele de față cu copilul nostru.

Pe data de  6 decembrie, în seara de Moș Nicolae și am fost la IML, iar cei de la IML m-au trimis la neurochirurgie pentru că aveam traumatisme și acuzam dureri în zona cefei și a capului și m-am dus la spitalul clinic unde mi-au găsit un politraumatism cranian minor. Am zis că s-a ajuns prea departe și m-am întors la poliție și am cerut ordin de protecție pentru că nu se mai poate”, a declarat Andreea Podărescu, la Antena Stars.

Andreea Podărescu a explicat că tatăl copilului său nu are voie să se apropie de locuința ei.

“Singurul care este îndreptățit să vină să ia copilul de la mine pentru vizitele tatălui este bunicul patern, atât. În acte scrie clar. El nu mai are voie să se apropie de niciuna din locuințele mele. Nici de locuința de pe Decebal, nici de cea a părinților mei și nici dacă suntem într-o încăpere, el este obligat să părăsească acea încăpere.  Omul, după ce am apărut eu și am zis că sunt bine și că mi-am refăcut viața, a venit cu această domnișoară și a pus-o să mă bată.”, a mai spus Andreea Podărescu.

citește și...