Andreea Podărescu și-a câștigat fiul în instanță! Ce pensie alimentară va primi

19.11.2019, 11:57
Andreea Podărescu și-a câștigat fiul în instanță! Ce pensie alimentară va primi
Andreea Podărescu și-a câștigat fiul în instanță

Andreea Podărescu și-a câștigat fiul în instanță. Băiatul va locui la mama lui, iar tatăl îi va plăti o pensie alimentară, potrivit deciziei Judecătoriei Sectorului 3 din București. 

Conflictul dintre Andreea și fostul său iubit e departe de a se fi încheiat. Cei doi se luptă în instanță pentru custodia copilului lor.

Andreea Podărescu și-a câștigat fiul în instanță

Judecătorii au decis, zilele trecute, că băiatul va locui cu mama lui, iar tatăl îi va plăti o pensie alimentară de 1.200 de lei pe lună.  

„Stabileşte în mod provizoriu domiciliul minorului la domiciliul mamei, până la soluţionarea dosarului civil, aflat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti. Obligă reclamantul-pârât la plata unei pensii de întreţinere în favoarea minorului în sumă de 1.200 lei lunar, începând cu data introducerii cererii, respectiv data de 17.10.2019, şi până la soluţionarea dosarului civil. Plata pensiei de întreţinere urmează a fi executată pe data de 10 a fiecărei luni”, scrie în decizia judecătoriei. 

Gheorghe Bădoi, fostul iubit al brunetei, își va putea vizita copilul, însă va respecta un program stabilit de instanță. 

Războiul dintre Andreea și tatăl băiatului său a început acum două luni, atunci când fosta asistentă TV a povestit că a fost agresată și umilită de Bădoi, chiar și atunci când era însărcinată. 

 

citește și...