Final fericit! O pisică pierdută din New York s-a reîntâlnit cu stăpânii spanioli 10 ani mai târziu

16.12.2022, 20:38

O pisică pierdută timp de zece ani în New York va traversa oceanul pentru a trăi acum în Spania, noua casă a stăpânului ei, care se va întoarce în oraș pentru animalul său de companie. Lui Richard Price, care după ce s-a pensionat a decis să trăiască în Spania împreună cu soția sa, nu i-a venit să creadă că Mini trăiește după ce a căutat-o mult timp.

“Doamne, e în viață, e uimitor. Și oh, Doamne, am lăsat-o acolo”, a fost prima reacție a lui Price după ce a primit un apel de la un adăpost de animale din Long Island, potrivit canalului 4 al NBC .

Mini a fost găsit în grădina familiei Price în urmă cu 10 ani. Era o pisică fără stăpân, mică, murdară, singuratică. A rămas cu ei să trăiască și a fost una dintre ei. “Ca o fiică”, au spus stăpânii ei, care s-au reunit cu ea prin intermediul unui adăpost de animale. Ei locuiesc în Valencia și vor merge în Long Island pentru a o lua și a o aduce înapoi în Spania cu ei, transmite as.com

Mini a dispărut în iulie 2012

Mini a fost dată dispărută în iulie 2012, când a evadat din casa cumnatei lui Richard Price, care avea grijă de ea la acea vreme. Au început să o caute, au lipit afișe și au contactat centrele veterinare, dar nu au găsit-o niciodată. Până acum câteva zile.

“Am fost încântați și îngroziți în același timp”, a spus proprietarul când a aflat vestea. Cu toate acestea, Mini nu se afla într-o stare bună atunci când a fost găsită pe străzile din New York săptămâna trecută, nu mâncase regulat, iar blana îi era foarte mată și murdară, potrivit Lindei Klamplf, directoarea adăpostului unde este ținută pisica.

Personalul adăpostului au descoperit că avea un microcip

Adăpostul a fost cel care a găsit microcipul pisicii și l-a folosit pentru a localiza familia care a plecat din Statele Unite în Spania pentru a-și schimba viața. Mini avea în jur de 3 ani când a evadat, iar acum are 13 ani și o așteaptă încă o schimbare de viață.

Mini vine în Spania, la Valencia. Are 13 ani, este sănătoasă și își revine încet-încet. Richard și soția sa sunt nerăbdători să se reunească cu pisica lor, care îi va aștepta până când vor pleca într-o casă de familie din Long Island, în ianuarie.

 

citește și...