O fată orfană și-a recuperat ursulețul de pluș pierdut cu un an în urmă. ”Era ceva special la acel ursuleț”

16.11.2021, 13:42
O fată orfană și-a recuperat ursulețul de pluș pierdut cu un an în urmă. ”Era ceva special la acel ursuleț”
Foto: Glacier National Park

Parcul Național Glacier este bine cunoscut pentru numărul mare de urși bruni, dar acum are și o poveste despre un ursuleț de pluș pierdut.  Naomi, o fată de origine etiopienă, l-a pierdut pe prețiosul „Teddy” în Parcul Național Glacier, un parc natural situat în Montana.

Naomi a primit ursulețul de la părinții adoptivi în timp ce se afla într-un orfelinat din Etiopia. I-au spus că îi va ține companie până când va ajunge la noua ei casă.

Astfel, Teddy a făcut mai multe călătorii în jurul lumii și a ajuns să vadă Etiopia, Rwanda, Grecia și Croația.

Naomi și-a pierdut ursulețul de plus la data de 9 octombrie 2020, pe traseul Hidden Lake Trail din Parcul Național Glacier, un parc natural din Montana.

Pădurar: ”Era ceva special la acel ursuleț”

După ce s-a încheiat sezonul turistic, pădurarii făceau curățenie în parc, moment în care au găsit un ursuleț sub zăpadă. În mod normal, l-ar fi aruncat pentru că era o jucărie mică, neîntreținută, dar Tom Mazzarisi a simțit că nu trebuie să arunce ursulețul: „Pur și simplu nu am avut inima să-l arunc. Era ceva special la acel ursuleț, așa că l-am adoptat și l-am numit Cesar. ”

Cesar a devenit mascota mașinii pădurarului. Ursulețul se afla la bordul mașinii și ”supraveghea” alte animale sălbatice, scrie La Stampa.

În toamna acestui an, o prietenă a micuței Naomi s-a întors în parc și a văzut accidental mașina de patrulare a pădurarului, în care Cesar, sau mai bine zis Teddy, stătea la bord. Fata a recunoscut jucăria și i-a anuntat pe angajații parcului.

Teddy a ajuns în brațele fetiței

După ce au descoperit povestea lui Teddy, pădurarii s-au grăbit să îi înapoieze jucăria fetei.

Așa că, un an mai târziu, Teddy este din nou în brațele micuței Naomi.

 

 

citește și...