“Fiica ta este moartă”. Un tată și-a ucis fiica trecând cu mașina de 2 ori peste ea

22.09.2022, 16:05

Un tată malefic care și-a ucis fiica adolescentă, trecând de două ori cu mașina peste ea, a fost încarcerat pe viață. Nigel Malt, în vârstă de 45 de ani, a dat cu Mercedesul său peste Lauren, în vârstă de 19 ani, apoi a trecut cu mașina peste ea în stare de ebrietate, după ce a amenințat că-l va ataca pe prietenul ei cu o rangă – iar ea i-a spus să se ducă acasă.

Malt s-a dus acasă la soția lui, în inauarie 2022, unde s-a certat cu fiica lui, Lauren, și l-a amenințat pe iubitul acesteia, Arthur Marnell, cu o rangă. Lauren a reușit să-l scoată din casă și i-a spus să plece acasă.

Atunci, Malt s-a urcat la volan, a dat cu mașina înapoi trecând peste fiica lui, a oprit, după care a condus înainte, din nou peste trupul fetei. Malt a pus-o apoi pe Lauren pe scaunul din față al pasagerului, a condus până la locul de muncă al soției sale, după care și-a dus fata la spital, unde a fost declarată moartă, relatează BBC.

“M-a sunat și mi-a spus că îmi va aduce fiica moartă”

Malt era înstrăinat atât de soția sa, cât și de copiii săi și locuia separat, la o altă adresă.

Extrem de îndurerată în timp ce își citea declarația, Karen a spus: “Îmi amintesc că m-a sunat și mi-a spus: «Îți voi aduce fiica aici”. Este moartă»”.

“I-am văzut fața și mi s-a făcut rău”

Mama îngrozită și-a amintit, de asemenea, “sentimentul de groază” atunci când Malt a sosit și a văzut-o pe Lauren.

Ea a spus: “Am știut că nu va supraviețui. Era îndesată în spațiul pentru picioare. I-am văzut fața și mi s-a făcut rău. Nu-mi venea să cred că fusese băgată acolo”.

“Nu pot să înțeleg cum un părinte și-a putut ucide propriul copil”

Karen a mai spus la Norwich Crown Court: “Nu pot să înțeleg cum un părinte și-a putut ucide propriul copil. Cum poți să ierți?”

La momentul respectiv, Malt era despărțit de soție și avea o interdicție de a se apropia de ea și de copii, după ce a fost reclamat pentru agresiune, în aprilie 2021.

Judecătorul l-a condamnat pe Malt la închisoare pe viață, cu un termen minim de 18 ani, care este perioada de timp pe care trebuie să o petreacă în spatele gratiilor înainte de a putea fi luat în considerare pentru eliberare.

El a declarat că Malt a fost testat de poliție la momentul respectiv și s-a constatat că avea 170 de miligrame de alcool la 100 de mililitri de sânge, mai mult decât limita legală de 80 de miligrame.

Malt, care avea părul grizonat tuns scurt și mergea cu o cârjă, nu a arătat nicio reacție în momentul în care i s-a citit sentința.

Andrew Jackson, procurorul, a declarat anterior juraților că Malt s-a certat cu fiica sa și l-a amenințat pe prietenul ei, Arthur Marnell, cu o rangă în Leete Way.

Malt, din Lynn Road, King’s Lynn, a negat uciderea fiicei sale, susținând că a fost un accident, dar a fost găsit vinovat în urma unui proces anterior.

Procurorul Jackson a declarat că, după ce Malt “a eșuat în încercarea sa de a exercita violență” asupra iubitului fiicei sale și aceasta i-a spus să se ducă acasă, “a fost scos din minți”.

 

citește și...