“Am făcut un copil cu cel mai periculos criminal în serie din lume. A ucis 100 de oameni, dar nu mi-a păsat”. Cine este femeia care s-a îndrăgostit orbește

31.08.2022, 18:51

O femeie care a avut un copil cu “un criminal în serie”, care era cu 40 de ani mai mare decât ea, știa că acesta a ucis peste 100 de femei, dar nu i-a păsat. “Dacă ar fi trebuit să am de-a face cu fostele lui soții, acestea nu ar mai fi mers pe acest pământ. Nu sunt speriată de condamnarea lui. Femeile bune sunt speriate de el. Dacă așa stau lucrurile, există mai puțină concurență pentru mine”.

Elena Bulkina, în vârstă de 30 de ani, a închis ochii la trecutul terifiant al lui Serhiy Tkach, după ce a devenit îndrăgostită de acesta în timp ce se afla în spatele gratiilor.

În ciuda faptului că fostul ofițer de poliție rus a fost condamnat pentru uciderea a 37 de femei, Elena, îndrăgostită, s-a îndrăgostit de aparițiile sale la televizor după arestarea sa, transmite The Sun.

“Monstrul” a ucis o fetiță de opt ani

Tkach a terorizat străzile din Ucraina timp de peste două decenii înainte de a fi prins în cele din urmă în 2005 – după ce a participat în mod dezgustător la funeraliile uneia dintre victimele sale.

Se bănuiește că a mai ucis cu brutalitate peste 100 de femei și fete între 1984 și 2005, inclusiv una de numai opt ani.

Criminalul își sufoca victimele

Monstrul și-a violat și sufocat victimele  – în timp ce se folosea de cunoștințele sale de polițist pentru a-și acoperi urmele.

Dar, în timp ce Elena, în vârstă de 23 de ani, îl urmărea pe brută discutând despre atrocitățile sale la televizor, a fost atrasă de “manierele” lui Tkach și a fost cumva fermecată. Ea crede că “un fel de magnetism” i-a adus împreună pe cei doi îndrăgostiți – în ciuda faptului că el este închis în penitenciarul din Zhytomyr pentru crimele sale odioase.

Ea a ignorat circul mediatic care l-a supranumit pe Tkac “maniacul Pologovsky” și i-a scris o scrisoare, stropită cu parfumul ei.

Elena a declarat într-un interviu pentru serialul Netflix World’s Toughest Prisons (Cele mai dure închisori din lume): “Am scris, sincer, că am văzut interviul lui și am vrut să comunic, să am o conversație. Și să îl cunosc mai bine”.”

Înainte de a accepta interviul, ea insistase ca nicio altă femeie să nu fie prezentă în timpul filmărilor, deoarece credea că soțul ei “era irezistibil”. După ce au devenit prieteni prin corespondență, Elena a început să îl viziteze pe demon în terifianta închisoare și chiar s-a căsătorit cu monstrul în 2015 – ceea ce le-a permis să se bucure de vizite conjugale.

Conform legislației ucrainene, toți deținuții căsătoriți au dreptul la o vizită conjugală de trei zile la fiecare două luni.

Amintindu-și de prima lor întâlnire, îndrăgostita Elena a insistat că nu s-a temut niciodată pentru siguranța ei și nici nu s-a simțit îngrijorată de trecutul întunecat al criminalului. Ea a povestit cu entuziasm despre cum stăteau sărutându-se împreună atunci când Tkach avea voie să iasă din cușcă, pentru “a se îmbrățișa și a se săruta liber”.

Elena a stârnit în rândul intervievaților un sentiment de teamă asemănător cu cel al ucigașului atunci când a discutat despre natura ei posesivă față de soțul ei.

Ea a spus: “Dacă ar fi trebuit să am de-a face cu fostele lui soții, acestea nu ar mai fi mers pe acest pământ. Nu sunt speriată de condamnarea lui. Femeile bune sunt speriate de el. Dacă așa stau lucrurile, există mai puțină concurență pentru mine”.

Realizatorii documentarului au povestit cum “se bucura” de orice atenție pe care Tkach i-o acorda, în timp ce “domina” conversația.

La una dintre numeroasele lor vizite conjugale în închisoare, Elena a conceput un copil cu ucigașul de 63 de ani. Cetățeanul rus a dat naștere unei fetițe pe nume Elizaveta în 2016, dar i s-a interzis să o aducă pe micuță în vizită. În ciuda dinamicii familiale neortodoxe, ea a declarat că a simțit “fericire” când a realizat că era însărcinată.

Mama a explicat: “Mi-am dorit acest copil și el și-a dorit acest copil, dar ea s-a născut în Rusia, iar părinții mei și oficialii nu mă lasă să o aduc în această țară”.

Se spune că părinții îngroziți ai Elenei au implorat instanțele de judecată să o lipsească de drepturile părintești față de Elizaveta. Dar soția criminalului în serie a respins orice critică, spunând că nu se simte vinovată pentru că “nu a comis crimele”.

Elena abia dacă a tresărit la faptul că, de-a lungul anilor, mai mulți bărbați au fost condamnați pe nedrept pentru unele dintre crimele comise de Tkach, inclusiv unul care s-a sinucis.

Dar povestea de dragoste bizară a celor doi a luat o întorsătură dramatică în 2018, când faimosul criminal în serie a murit “din cauza unei inimi frânte”.

Oficialii închisorii au sugerat că bărbatul de 66 de ani a fost mistuit de faptul că tânăra sa soție a încetat brusc să-l mai viziteze.

Tkach, care a dat vina pe alcoolism pentru atrocitățile sale, a declarat că singura sa motivație pentru a continua să trăiască a fost “pentru dragostea fiicei și a soției mele”.

El a fost înmormântat într-un cimitir din Zhytomyr dedicat persoanelor fără adăpost și persoanelor care nu pot fi identificate.

Ulterior, Elena și-a șters conturile de pe rețelele de socializare de dragul de a “intra în clandestinitate”, spunându-le celor care o urmăreau că datele sale personale erau vânate.

Potrivit Pictolic, ea locuiește acum la Moscova împreună cu fiica ei de șase ani și și-a schimbat numele de familie.

Se pare că nu și-a luat rămas bun de la soțul ei în urma decesului acestuia din cauza unei insuficiențe cardiace, dar de atunci și-a refăcut relația cu părinții ei.

citește și...