Fiica Madonnei, apariție senzațională într-un body

17.11.2022, 15:30

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a arătat incredibil de bine când a ieșit în New York City într-un body negru îndrăzneț care i-a expus silueta ucigașă și vasta gamă de tatuaje. În prezent, Lourdes lucrează pentru a se impune ca și cântăreață, ceea ce înseamnă că calcă pe urmele mamei sale, Madonna, vedetă pop.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a avut grijă ca toate privirile să fie fixate ferm pe ea când a ieșit în New York City.

Lourdes, în vârstă de 26 de ani, a apărut într-o ținută îndrăzneață, complet neagră, la expoziția Mugler Couturissime de la Muzeul Brooklyn, marți seara (15 noiembrie).

Fiica Madonnei, apariție senzațională într-un body

Ea a uimit absolut camerele de luat vederi în body-ul negru elegant și transparent care i-a expus figura și vasta gamă de tatuaje pe corp.

Lourdes a arătat incredibil în timp ce a pozat în costumul abia decoltat, care avea un decolteu decoltat și dungi negre care îi traversau abdomenul și picioarele.

Ținuta ei atrăgătoare a lăsat puțin loc imaginației

Cântăreața a avut dungi care au făcut-o să se evidențieze, care erau liniare pe abdomen și se întindeau în sus, spre partea de sus a corpului, dar erau în formă de vârtej și de zebră în partea de jos și se înfășurau elegant în jurul picioarelor ei.

Acestea au navigat până jos, trecând pe lângă tanga, până la perechea de stilettos negri eleganți ai lui Lourdes, care i-au pus în evidență unghiile albe contrastante de la picioare.

Ținuta ei atrăgătoare a lăsat puțin loc imaginației și a fost modalitatea perfectă de a onora munca revoluționară a regretatului designer Thierry Mugler, care a murit în ianuarie.

Fashionista și-a completat look-ul cu o jachetă de piele neagră pe care a lăsat-o să îi atârne liber pe umeri.

Ea a făcut mai multe poze pentru aparatul de fotografiat, dintre care una în care și-a ridicat degetul mijlociu și o alta în care a optat pentru semne jucăușe de “pace”.

Este clar că Lourdes preferă dungile, deoarece a mai defilat pentru Mugler în iunie, când a purtat un tricou bej cu dungi.

citește și...