Fiica Madonei, fotografii incendiare pe rețelele de socializare. În ce ipostază s-a pozat Lola

10.12.2021, 18:53

Lourdes Leon pare să vrea să iasă din umbra mamei sale, Madonna. Cu fotografii incredibil de fierbinți, tânăra de 25 de ani a postat informații despre ședința sexy cu tematica anilor 90. Cântăreața a fost fotografiată de fotograful Indiana Piorek.

Când vine vorba despre apariții sexy, Lourdes nu este în niciun caz inferioară mamei ei. Fie într-o rochie din dantelă cu decupaje fierbinți, fie într-un bikini cu imprimeu din denim – Lourdes știe să-ți pună curbele în lumina reflectoarelor.

Una dintre ținute include o fustă albă foarte scurtă.

Lola și-a schimbat total look-ul

Lola, așa cum îi place să i se spună, și-a schimbat total look-ul. A optat pentru o nuanță blond a părului și pentru ținute inedite.

Ședința foto sfârâitoare vine la doar câteva săptămâni după ce Madonna, în vârstă de 63 de ani, a devenit virală pentru că și-a expus sânul gol pe Instagram într-o serie de fotografii explicite din dormitor, care au fost ulterior eliminate de pe platformă pentru încălcarea regulilor comunității.

Lola: “Mama m-a învățat în viață să fiu autentică în orice situație“

Lola a mărturisit că una dintre marile ei pasiunii este dansul.

“Dansul, și în special spectacolul de dans, este un domeniu unde dacă nu ești prezent și original – fie că o faci cum trebuie sau ești prea timid -, oamenii își pot da seama foarte repede. În dans nu te poți ascunde pentru că e o formă de artă unde trebuie să îți expui emoțiile. Și asta m-a învățat în viață să fiu autentică în orice situație pentru că dacă nu ești, oamenii te taxează. Și nu vreau să fiu taxată”, spune Lola.

Într-un interviu pentru Interview Magazine, ea a dezvăluit că a mama ei a fost aspră și nu avea voie să se uite la televizor.

“Evident, am fost un copil privilegiat. Nimeni nu poate nega asta, dar cred că mama mea i-a văzut pe copiii altor oameni faimoși și și-a spus că ai ei nu vor crește niciodată la fel”, a povestit tânăra.

citește și...